reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam się i ja w ten chłodny dzień. A ja mam dzisiaj dzień słodkiego lenistwa. Wzięłam urlop bo F mi coś mocno kaszlał w niedzielę a dzisiaj jak tylko byłam z nim w domu minęło jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki:-D. Cały dzionek sie byczyliśmy, graliśmy w gry i rysowaliśmy. Wyjazdu na szkolenie nie zazdroszczę. Wszystkim się wydaje że to wycieczka a tak naprawdę to jest takie męczące. Zwłaszcza jak pokonujesz trasę Waw-Bzg-Waw w ciągu jednego dnia naszym niezawodnym PKP:baffled:. Pozdrawiam wszyskie cieplutko

reklama
Mucha ja sobie też nie zazdroszczę , zwłaszcza tych ponad 7 godzin samej w pociagu, potem 4 dni samej w hotelu....ech , no ale jak mus to mus. Oby chociaz to ciepełko jeszcze było.

Witam... dotarłam do Was z pierwsza kawką i ptasim mleczkiem - a miałam nie jeść słodyczy :zawstydzona/y:
Dziś był ostatni różaniec w kościele, dzieci zrobiły prace z wizerunkiem Matki Boskiej a na niego przykleiły obrazki z jej wizerunkiem które księża rozdawali. Wszystkie prace mają wisieć w kościele a najlepsza ma być nagrodzona :-)

Wronka znalazłaś pracę, bo z tego co pamiętam szukałas jej - chyba, że mi coś się pomyliło ;-) Wyjazdu nie zazdroszcze!

Witam wieczorowa porą:)

Iza witaj w klubie...ja tez dzisiaj marzlam bardziej niz wczoraj a dzisiaj przeciez wiecej na plusie bylo,brrr

Wronka rozniez moje gratulacje.

Moj M dzisiaj w pracy plecy mu wysiadly,mowi ze cos strzyknelo jak podniosl koziolka,hmm i go przywiezli wnet sztywnego,najwygodniej mu w pozycji stojacej,jak usiadl to wstac nie mogl,wiem ze to nie smieszne ale sie ubawilam,bidoczek,ciekawe jak rano...mowie do lekarza ale gdzie tam;/ duze dziecko;(,echh

My jutro w szkole hallowen,w sumie w ostatniej minucie sie dowiedzielismy (wiedzielismy ze bedzie ale dokladnie kiedy nie wiadomo a tu dzisiaj masz) wrrr ale peruka jest,rogi pozyczone,buzie wymaluje,na czarno ubiore i bedzie diabelek:).

wronka - gratuluje nowej pracy a szkolenia nie zazdroszcze... ja strasznie nie lubialam szkolen tym bardziej ze wiekszosc w belgii lub wawie ;(

a ja leniu****e, niestety kregosłup odmawia posluszenstwa do tego drentwieja mi kończyny ;( pewnie znow nacisk na jakies nerwy ;( 8 mam wizyte zobaczymy co dalej..

w poniedzialek mi tate do szpitala wypuscili (dusznosci) i po badaniach odeslali do domu :/ tata przewlekle choruje na POCHP (niewydolnosc pluc) i zlapal zapalenie pluc a BIZIEL kazal mu isc do domu i leczys sie w poradni... brak słów!!! nie wspomne juz o ostrej niewydolnosci miesnia sercowego, cukrzycy, miażdzycy i kilku innych chorób.... dostal skier do diabetologa pulmunologa i kardiologa... pulmunologa mial juz wczesniej na styczen uumowionego ale do pozostalych musial sie rejestrowac...
pierwsze zadzwonilam do diabetologa i UWAGA termin grudzien 2013 roku !!!! myslalam ze baba sobie jaja robi.... dzwonilam dalej i najkrótszy termin znalazlam na czerwiec... kardiologa na luty .... brak słów poprostu ;(

reklama
witajcie.
Nie było mnie jakiś czas. te problemy z karmieniem Jasia, byliśmy u pediatry kazał spróbować sztuczne ale i tak krzyczał i płakał więc skierowała nas do szpitala na badania. byliśmy od poniedziałku do środy z podejrzeniem zakażenia dróg moczowych. ale okazało się że to nie to tylko zapalenie uszka. i wypisali nas z zaleceniem wkraplać kropelki i okłady ciepłe na uszko. przez to szczepienie i moja wizyta u gin została przeniesiona na przyszły wtorek. Jaś śpi a ja mam czas dla siebie
lekarz kazał mi jeszcze odstawić białko i smażone. Jaś miał jeszcze USG brzuszka i ma dużo pęcherzyków powietrza. używam espumisan ale chyba on jakoś kiepsko działa. myślę o zminanie, słyszałam o sab simplex. macie jakieś opinie na temat tego leku??

zapraszam do polubienia mojej strony - https://www.facebook.com/JoannaDraganWiersze?ref=hl

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry