reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witam się :-)

poczytalam, że pisałyście o śneigu i zaraz zerknęłam w prognozę pogody ale póki co nic nei zapowiadają... chciaż ja wolałabym śnieg niż deszczowa chlapę... może w końcu w tym orku uda się wystawić sanki z piwnicy bo w zeszłym to my za dużo nei pojeździliśmy:no:

Moje dziecko skończyło przedwczoraj 2 latka a ja sie zastanawiam kiedy to zleciało:szok:

Z uwagi na to, że się zasiedziałam w domu i spodnei zaczynają uciskać w brzuch postanowiłam sie zapisac na Zumbę:D:D Czy któras z mamuś z Fordonu ma tez ochotę zapisac sie i poskakać??? Wiadomo "w kupie" raźniej:tak: Napisałam już na priv do Wronki bo ona wspomniała, ze chodzi. Jestem ciekawa czy nadal skacze na zajęciach:) Ja chce chodzić od listopada:):) to co są jakies chętne na wygibasy ze mna:-p

Tak poza tym przy tej jesiennej aurze życze zdrówka dla Was i dzieciaczków:)

ale ziiiiimno, objazdowka zakupowa po iescie i marketach zaliczona... chwila przerwy i zabieram sie za porządki. jutro do poludnia cmentarze a potem gotowanko na niedzielna impreze urodzinowa:p

No zimno,zimno...jak mi juz zimno to szalu nie ma;/.

Sezon smarkania uwazam za otwarty,Mati dziwnie sapal w nocy,myslalam ze ma goraczek ale jednak nie,za to nos zapchany...

Gosia,czas leeeeci...mi przy jednym dziecku mniej ale przy dwojce masakra,zdecydowanie za szybko;/...a nam lat ubywa haha.

Glos na Jasia polecial:)

Dzisiaj godzine dluzej spimi i sie zastanawiam jak tu malego przestawic bo wstaje po 6 to teraz bedzie mi wstawal o 5:no:

Helołłłłłłłłł!!!

A Wy gdzie??? Pod kocykiem,pod kolderka hehe...???

Konczy sie ten dzien,syn mnie zaskoczyl po zawsze skoro swit wstaje a dzisiaj 7.15 nowego czasu,zobaczymy jak jutro bedzie;),mam nadzieje ze czas mu do tylu sie nie cofnie.

Ale zimnica,bylam z psem o 19stej to tak fajnie nos zatyka;/ i w oczy mi zimno hehe,brrr,na ranki i wieczory normalnie rekawice i czape przeprosilam;)...

Ciepłej nocki zycze...

Witam jeszcze niedzielnie!

My dziś z córcią zrobiłysmy sobie wycieczkę autobusowo-tramwajowo-pekaesową :-D i pojechałysmy do Chmielnik na obiadek, bo męża z autkiem w domu nie było :-)
Jestem ciekawa jak z tą pogodą, bo słyszalam że niedługo ma wrócić zlota jesień a mrozów za dużo nie przewidują tej zimy :no:

reklama
mnie dzisiejszy mroz trzyma w domu ;) nie chce mi sie wychodzic ...

rano w DDTVN mówlili ze w listopadzie ma być jeszcze 15 na plusie :D

Ja tam się cieszę:-). 11 -tego wyjeżdżam na tydzien na szkolenie do Katowic i jakos nie uśmiecha mi sie marznąć.

Pozdrowionka...idę jakąś kawkę ciepłą zrobić, bo cos mi chlodno.

Do góry