reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Faith GRATKI!!!!!

Sali, Kasiulka oby u maluchów nic się nie rozwinęło!!!!

U nas zdroeotnie ok, odpukać. Jutro zapowiada mi się mega sprzątanei chałupy bo znajmoi na weekend przyjeżdżają:-)
Olo w piatek zostaje u dziadków a my do warzelni na browarka:D Dziewczyny gdzie w miecie można iśc jeszczę usiąć na browca żeby muzyka nei rypała za mocno?!?!

No wlasnie;/ bo z ta muzyka to tak jest ze dudni i dudni...wiesz w 7Day jest spokojnie,hehe ale nie polecam;)
Na Barce tez jest cicho...

Madzia a na ktora??? Ja bym z checia tylko nie wiem co z Wiki jutro bedzie...

reklama
Madziu jesteście zapisani :)

chyba odkryłam co jest mojemu dziecku ... po dzisiejszej akcji zachawtowania polowy pokoju ...
ALERGIA NA BIALKO MLEKA KROWIEGO ... pasuje mi 70% objawów, wyslalam M po mleko HA i zobaczymy czy bedzie poprawa... jak tak to polece do 5 lekarzy ktorzy mi go leczyli na astmy, zapalenia oskrzeli itp. i powiem gdzie maja sobie wsadzc te dyplomy !!

Ostatnia edycja:
Aga wiesz, mnie tak od kilku dni męczyła myśl, czy to nie uczulenie na mleko u Adasia, ale zawsze tak to chwaliłaś, że młody mleko zwykłe pije i jest ok, że nic nie mówiłam. Ale ciągle ta myśl wracała, szkoda, że nie powiedziałam tego na głos :/ W sumie mam nadzieję, że na to wyjdzie, bo przynajmniej bedziesz wiedziała na czym stoicie. Tak czy siak - ZDRÓWKA dla ulubionego kolegi Szymka!!!

A dziś byłam w szoku, bo spotkałam się z kuzynką, co ma córę roczną. I tak niesamowicie Szymek się z nią bawił, że nie mogłam wyjść z podziwu. Normalnie w gonianego sie bawili i to ze zmiana ról, zabawki jej przynosił i przytulił jak przez przypadek uderzył. Takie społeczne zachowania, że szok ;)

No i mąż sam siebie przeszedł, bo mimo zmęczenia. Sam mnie wywalił na miasto i został z marudnym młodym. Z własnej woli wielorazówki mu zakładał, mimo że zostawiłam Szymka w pampersie. I nawet pomimo wpadki (założył najcieńszą dzienną kieszonkę z mini wkładem na nocne siku) i konieczności całkowitego przebierania śpiącego Szymka, założył mu kolejną wielorazówkę :D Aż zachciało mi się wieczornych wypadów :p

na krowim jest od 7 m.ż a problem od 2 wiec nie wiazalismy jednego z drugim ... moze to byz tez reakcja na "chemie" w mleku nie wiem bynajmniej na HA jest znaczna poprawa, wysypka zchodzi, nie ma kaszlu i nie wymiotuje...

reklama
Do góry