reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Faith GRATKI!!!!!

Sali, Kasiulka oby u maluchów nic się nie rozwinęło!!!!

U nas zdroeotnie ok, odpukać. Jutro zapowiada mi się mega sprzątanei chałupy bo znajmoi na weekend przyjeżdżają:-)
Olo w piatek zostaje u dziadków a my do warzelni na browarka:D Dziewczyny gdzie w miecie można iśc jeszczę usiąć na browca żeby muzyka nei rypała za mocno?!?!

No wlasnie;/ bo z ta muzyka to tak jest ze dudni i dudni...wiesz w 7Day jest spokojnie,hehe ale nie polecam;)
Na Barce tez jest cicho...

Madzia a na ktora??? Ja bym z checia tylko nie wiem co z Wiki jutro bedzie...

reklama
Madziu jesteście zapisani :)

chyba odkryłam co jest mojemu dziecku ... po dzisiejszej akcji zachawtowania polowy pokoju ...
ALERGIA NA BIALKO MLEKA KROWIEGO ... pasuje mi 70% objawów, wyslalam M po mleko HA i zobaczymy czy bedzie poprawa... jak tak to polece do 5 lekarzy ktorzy mi go leczyli na astmy, zapalenia oskrzeli itp. i powiem gdzie maja sobie wsadzc te dyplomy !!

Ostatnia edycja:
Aga wiesz, mnie tak od kilku dni męczyła myśl, czy to nie uczulenie na mleko u Adasia, ale zawsze tak to chwaliłaś, że młody mleko zwykłe pije i jest ok, że nic nie mówiłam. Ale ciągle ta myśl wracała, szkoda, że nie powiedziałam tego na głos :/ W sumie mam nadzieję, że na to wyjdzie, bo przynajmniej bedziesz wiedziała na czym stoicie. Tak czy siak - ZDRÓWKA dla ulubionego kolegi Szymka!!!

A dziś byłam w szoku, bo spotkałam się z kuzynką, co ma córę roczną. I tak niesamowicie Szymek się z nią bawił, że nie mogłam wyjść z podziwu. Normalnie w gonianego sie bawili i to ze zmiana ról, zabawki jej przynosił i przytulił jak przez przypadek uderzył. Takie społeczne zachowania, że szok ;)

No i mąż sam siebie przeszedł, bo mimo zmęczenia. Sam mnie wywalił na miasto i został z marudnym młodym. Z własnej woli wielorazówki mu zakładał, mimo że zostawiłam Szymka w pampersie. I nawet pomimo wpadki (założył najcieńszą dzienną kieszonkę z mini wkładem na nocne siku) i konieczności całkowitego przebierania śpiącego Szymka, założył mu kolejną wielorazówkę :D Aż zachciało mi się wieczornych wypadów :p

na krowim jest od 7 m.ż a problem od 2 wiec nie wiazalismy jednego z drugim ... moze to byz tez reakcja na "chemie" w mleku nie wiem bynajmniej na HA jest znaczna poprawa, wysypka zchodzi, nie ma kaszlu i nie wymiotuje...

reklama
Do góry