reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!

Aga,biedny Adasko,jak sie okarze ze to faktycznie to bialko bym pozabijaja tych lekarzy...faszerowany mlody lekami a tu masz,pierwsze co powinni wziac pod uwage bialko:no:

A jak tam wczoraj kobietki Dzien Kobiet swietowaly???
Moj udany:-)

Przed wczoraj moj maly mial stycznosc z kaloryferem,masakra,tyl glowy chociaz nie tyle tyl co czubek(jak ja to mowie rondo) i wulkan krwi:szok: doslownie po zatamowaniu kreska na dwa cm doslownie zadrapane ale wiecie jak to glowa...ale przezylismy...

Kto ma wtyki w skarbowce??? Czekam na zwrot...

reklama
Agnieszka ale takie zwykłe krowie UHT mu dawałas?

No ja byłam w Pianoli - robiliśmy tulipany z krepy i jedliśmy tort kajmakowy :D

Witam;)

Dzien kobiet u mnie na wesoło z Kasiulka i dwiema sasiadkami;))

We wtorek zmarł mój kolega z podstawówki,32 lata;((podobno chorował na żoładek;((

Co do mleka to Kaja od 10 mc pije zwykłe krowie...nie uht(to jest to co w lodówce nie musi byc?) bo tego nie cierpie wole te z lodówki osobiscie;)

No to jestem w lekkim szoku. Ja zawsze wprowadzalam dzieciom mleko krowie od 2 roku życia i szczerze mówiąc podawanie dzieciom takiego mleka ponizej 1 roku to ... Wiem, ze świat pędzi do przodu i współczesne młode mamy zupełnie inaczej wprowadzają pokarmy ale ja wyznaje zasade, ze z niczym nie nalezy się spieszyć i lepiej coś podac dziecku za póxno niż za wczesnie bo potem własnie sa rózne problemy.
A tu trochę do poczytania:
Mleko dla dzieci: krowie czy modyfikowane?

http://www.zdrowie.med.pl/nasze_dzieci/ndzieci_01.html

Ostatnia edycja:
MADZIARA ja odpukac nie mialam zadnych problemów i nie mam...moja kuzynka od ur dawała dziecku mleko w proszku takie zwykłe z BSS-ów to dla mnie był szok dopiero:szok:

Ostatnia edycja:
my wprowadzalismy mleko pod okiem pediatry i tyle czasu nic nie bylo, zaczynam sie zastanawiac czy nie zmienili w ostatni czasie skladu mleka, bo do tel pory bylo wszystko ok, moze na jakas chemie zareagowal ? ciezko mi powiedziec.. u nas wszyscy na krowim wychowani i zyja :)

Hallo Najlepszego z Okazji Dnia Kobiet. Napisałam do was już wcześniej ale mi posta zżarło:wściekła/y:. My świętowałyśmy z koleżankami w pracy, nasi chłopcy ( a mamy ich az dwóch) uwijali się jak w ukropie:-). Pogoda się robi coraz ładniejsza dzisiaj to już wogóle wiosnę czuć na całego, jak byłam po bułki to ptaszki tak dawały czadu że szok.
Co do dawania mleka to nie wypowiadam się, ale ja też dawałam dopiero po 3 rż. Spadam na zakupki żeby mieć sobotę wolną. Muszę pojechać do Galerii Pomorskiej bo dzisiaj w Kapphalu 25% obniżki, a mój F to spodnie niszczy w tempie ekspresowym. Normalnie już mi dwie pary bez łat zostały. Miłego dnia

reklama
Hej!

Mucha,dziekowac i wzajemnie:)

No czuc wiosne,fajnie,rano poszlam w zimowce to sie zgrzalam;)...

U nas znowu jakies g*** sie przyczepilo,Matt kichal dwa dni a na wieczor juz nos mega zapchany,w nocy goraczka go wziela,minelo 9h i narazie cisza tylko 37temp za to smarki szok;(...niby od czwartku wiosna na calego,ciekawe,hmm.

Do góry