reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!

Ale produkcja:szok:...

Iza,kocham remonty wlasnie za ten balagan wszedzie...szybko sie skonczy i bedzie fajowo:tak::-)

Madzia,zdrowka!!A dzisiaj jak,lepiej???

I wnet po weekendzie a ja bym najchetniej nie wychodzila dzisiaj z lozka.Tyle sniegu bylo...a teraz powodz,z kozakow na kalosze chyba trzeba sie przezucic ;-).
U nas do przodu,Wiki juz lepiej ale wkurzam sie bo nie moge jej przetlumaczyc ze ma lezec(chociaz jeszcze z jeden dzien) chyba bede zmuszona ja przykleic:no:...a maly cos zaczyna psikac,oszaleje...juz o sobie nie pisze bo jak dzieci chore to ja musze byc zdrowa,echh...

reklama
Madzia dobrze że już lepiej!

Dziś odpoczywamy, robimy sobie dzień wspominkowy, własnie odpalamy video i bedziemy męczyć nasz slub a potem po kolei kasety które jeszcze są sprawne :) Zawsze chce w końcu zanieść do przegrania kasety na DVD bo mamy ich z 20.

Czas zrobic popcorn i walfe z kajmakiem ;-)

No to Izka dzisiaj wspomnikowy dzień macie. u nas też przypadkiem dzisiaj się tak zrobiło wspominkowo, bo robiłam porządki w szufladzie i znalazłam zdjęcie z liceum i moi chłopcy rozpoznali mnie bez pudła, normalnie w szoku byłam. Interpretuję to tak że czas był łaskawy i mało się przez te 14 lat zmieniłam nadal wyglądam jak licealistka:cool2:, mój mąż twierdzi że wyglądałam wtedy jak stara raszpla dlatego dzieci mnie poznały:wściekła/y:.

Hej!

Madzia,dobrze ze juz lepiej
Mucha bo my sie ogolnie malo zmieniamy;-) :-Dtylko lat na przybywa;/...usmialam sie z tej starej raszply;-):-D

Tak jak sie obawialam kolej przyszla i na Mata,smarki ciurkiem leca,nie spi mi od 4,jeszce troche i sie obali o wlasne nogi,lezymy ale jakos mu na spanie nie,goraczki nie ma wiec nie lece do lekarza,poczekam do srody bo mam kontrole z Wiki to go wtedy wezme,chyba ze sie pogorszy,tfu,tfu.Moj M nadal w domu,nie potrafie sobie zorganizowac dnia,wnet poludnia a ja nawet nie wiem co na obiad zrobic;(...nie lubie.

a ja mam leniwca od kilku dni ...

wczoraj szukalismy lozka dla mlodego i widzialam w BRW auto zajefajne, mlodemu tez sioe podobalo a=do czsu az przywalim w polke... M powiedzial ze przez ta polke nie kupi :D teraz szukam jakiegos rozwiazania ...

Witam dziewczyny:-)

chociaż wcale mi nie do smiechu... kurna chyba mi sie w rodzinie jelitówka pojawia... w sobotę tato latał nontoper do wc i ledwo przytomny był... wczoraj już by ok więc zawieźliśmy dzisiaj Olka do mamy... ja wracaliśy do domu po pracy to D coś mi wspominał, że kepeisko się czuje... przec chwilą poszedł się połżyć a doslownie minutę temu mama zadzwoniła, że się fatalnei czuje!!! biega tylko wc/łóżlo/wc... tak więc ja jutr biorę opiekę na Olasa... noo pinie żeby tylko jego nie dopadło:no:

Iza my wczoraj też mieliśmy dzień wpominkowy:tak: przetrzepaliśmy wszytskie kasetki urlopowe a na koniec oglądnęliśmy płytkę z wesela:-D

Mucha stara raszpl.. no niezły tekst...:szok:

kasiulka zdróweczka dla dzieciaczków!

a co do nudnego tematu moich pleców... niby zastrzyki coś pomogły... w miarę się ruszam ale dobrze to nie jest ...:angry:

Zakończyłam własnie remontowanie na dziś, jutro zaczynay kosmetyke i sprzątanie a potem wstawiamy meble.
Teraz zaczne szukać fajnego krzesła dla Martyny ale na 4 nogach.... widzialyście może gdzieś takie cuda?

Gooooooooooooooosiek...... zdrówka dla Was i widzimy się w środe, nie ma innej opcji!!! Jak już ja się rusze z tego końca miasta to chce Was widzieć wszystkie :-)

Hej!

Ooo Gosia,wspolczuje;/ przechodzilam ten etap w zeszlym tyg:-(

Aga,lozko jest super,chrzesniak ma takie,ale cena byla nie powiem,jeszcze to disney zygzak,ale fajne,fajne...nie wiem jak to z BRW

Ja wczoraj nie mialam sily,zero cisnienia...na wieczor sie poprawilo jak spotkalam sie z Sali;*;-)...w nocy plecy daly mi czadu,z rana glowa a teraz dostala @ i zaraz chyba zdechne:-(...dzieciaki lepiej.

reklama
Do góry