reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Heloł!

A ja paczkow zero,zrobie sobie swieto paczka za tydzien;)...zle sie czuje,teraz kolej na mnie,najpierw dzieci teraz ja,leje sie dolem,w sumie dobrze ze nie gorą,kurcze juz trzecia nocka zarwana,co noc co innego...tylko moj M jeszcze chodzi i nic,ale jak to mowia zlego licho nie bierze;)...

Gosia,tobie to nawet te 12 nie zaszkodzi;-) ale jednym slowem zaszalalas:)...

reklama
[SUP]no nieźle ;) ja na prawdziwym snowboardzie nigdy nie jechałam. raz tylko na samoróbce z deskorolki, ale myślę że o wiele gorzej sobie radziłam, choć radocha nie do opisania :p[/SUP]

kasiulka z dwoja złego tez bym wolła żeby w corobie leciało dołem niż górą;-) a tak poważnie to współczuję bo to nic fajnego! zdrówka!

sali snowbordzista nieźle wymiata:-) w ogóle obejrzałam wszystkie filmiki, dzieciaki boskie:-):tak:

ja dzisiaj po drugim zastrzyku smigam jak jelonek:-D ojj oby nie zapeszać...

Moja Kaja własnie spadła z krzesła w kuchni(mam niestabilne;/)i uderzyła w stól ma limo prawie jak Adamek po walce;/;/Płacz krzyk 5 min i juz ok,gra w gry na laptopie jestem w szoku...D znalazł jej takie od 3 lat i znajduje np na obrazku kaczki pajaki swinki...a myszka od laptopa lepiej ode mnie sie posługuje...dzieci 21 wieku hehe

Ja mam doła...wczoraj Wiki dostala znowu goraczki i ten kaszel i katar wiec jeszcze wieczorem do lekarza bieglysmy i co sie okazala ma zmany na plucach i kolejny antybiotyk...sie normlanie poryczalam;(...mam chrzesniaczke na weekend i tyle palnow mialysmy;(...a ja juz lepiej...

Sali,moja Kajusia biedna...jak to ona twardzielka,po 5min juz ok;*...

Kochane wspólczuje i życze zdrówka !!!!

Sali - biedna Kaja ....

u nas walka z kaszlem , lekarka dala pulmicort i zyrtek i przystaje przy opcji ALERGIA zobaczymy do srody ... mimo lekow juz 4 dobe mlody kaszle tak samo ... nic nie dzialaja , sama nie wiem juz co mam myslec ...

Czyli Aga tez masz nie zaciekawie:-( zdrowka i dla Was!...ja rozwazam wizyte prywatna u Gizinskich,juz nie raz postawila mi Wiki na nogi wiec i moze teraz tak bedzie,zadzwonie po niedzieli bo nawet i u nich terminy 3-5dniowe:confused:...i ide tez w kierunku alergii,mam juz skierowanie tylko mloda musi podleczyc sie troche i zrobimy swieze badania i do alergologa zapis...

reklama
Witam feriowo!
Mam wolne do 26 lutego ale fajnie :-) choc zabralismy się za remontowanie u Martyny i wszędzie balagan.

Zdrówka chorowitką zycze!

Do góry