reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Pati Lubiatowo, najpiekniejsze miejsce nad morzem, zaraz po plazy w Ustce (ale tam tlok)

Ja mam chyba angine, temp niska ale moje migdalki - wywalone i wielkieee

reklama
mkkafe pisze:
Pati Lubiatowo, najpiekniejsze miejsce nad morzem, zaraz po plazy w Ustce (ale tam tlok)

Ja mam chyba angine, temp niska ale moje migdalki - wywalone i wielkieee
no w Lubiatowie jeszcze mnie nie widzieli ;)
trzeba sie wybrac :)
tez nie lubie tłoku na plazy

zmykaj do lekarza :police:

ale tu pusto...ja w piatek odbieram moje prawko ale sie ciesz:) tak wiec strzezcie sie czarnej astry na zoltych tablicach:p
moj maly byl przez ostatnie pare dni nie do zniesienia, jeden wielki krzyk...i jeszcze ta sasiadka zagladajaca mi przez okn\o...az w koncu powiesilam rolete ktora spadla jakies 3 tyg temu i nikt sie za to nie mogl zabrac ;)
jak sobie pomysle ze juz niedlugo bede leciec samolotem to mnie sciska, normalnie boje sie jak cholera, zawalu chyba dostane, no i znowu czytalam ze jakis sie rozbil...mam jakies zle przeczucia ale moze to moja wyobraznia ::)
musze napisac swoje cv i szczerze powiem ze nie za bardzo wiem co powinnam tam umiescic. jak je napisalam to jakies gole mi sie wydaje...moze jakis wskazowki mozecie mi dac??

natalya...ja tez boje sie latania jak cholera :o
za kazdym razem przed lotem mam zle przeczucia i wydaje mi sie ze bedzie tragedia ::)
ale...........po drugim drinku jednak juz zle przeczucia mijają :p :p :p
.

dzieku rybcia, juz odwiedzilam ta strone, ja tylko nie iwme jak to wszystko ladnie pozbierac i ubrac w zdania, wczoraj juz wyslalam 4 zgloszenia, na razie odpowiadam tylko na te, ktore mnie interesuja, ale jak bede w desperacji to wszystkiego bede musiala probowac:) mam nadzieje ze szczescie mi dopisze. moze sie zmobilizuje i odwiedze biuro karieir na uczelni.
dzisiaj ide z malym na szczepionke, mam nadzieje ze deszcz nas po drodze nie zlapie, bo kawalek mamy do przejscia. chcialam zaszczepic go tez przeciw pneumokokom ale chyba zrezygnuje bo on jakos specjalnie chorowity nie jest

przyzmaje sie, że nie czytałam wszystkiego co napisałyście
ale gonię ostatnio czas

strajk w niepisaniu na bb juz zakończyłam ;D

a teraz Wam pokaże na co "marnuje" mój czas

sprzedajemy wiekszość rzeczy które mamy
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2174931

mam na sprzedaz tez meble

może ktos chce do momu albo na działke ?
bo mam rózne

mam stary kredens - antyk
mam kanapę
stól dębowy (taki jakby okrągły z kafelkami)
drewiany stojak na ręczinki z ikei

zestaw nowych srebrych garów z niemiec
sokowirówke moulinex
srebrny nowy toster
2 uzywane czajniki philipsa
dużo kieliszków do winka ;)
szejker do drineczków

i inne pierdoły :p

jak ktos jest czyms zainteresowany to zapraszam na kawke ;D

reklama
Do góry