reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
równiez składamy spóźnione

STO LAT !!!!!

wielu wspaniałych latek
w szczęściu,
dostatku
i radości

birthday_1.jpg

Dziękujemy Wam Melka i Pati !!!

A wy nie wiecie - ja też miałam urodzinki 22 sierpnia - 3 dni przed Wiktorkiem hehe, miał się urodzić w moje urodziny, ale spóźnił się uparciuszek na 25 !

Mkkafe, Pati, Mel, GeHa, JJ, Asioczek (& others) - piszcie dziewczynki co u was, dawno was nie czytałam, nooo !

Ja dzis sie stalam oficjalnie ciałem pedagogicznym :p ale jaja ! sama w to nie wierze, ale luz podejmuję wyzwanie.
Nigdy bym nei przypuszczała, że będę pracować w szkole "za Giertycha". To się w głowie nie mieści. Ale cicho sza bo mnie jeszcze namierzą gdzieś tam w ministerstwie i zwolnią ;)

Kariwiw to ja specjalnie dla Ciebie pisze co u nas..
W kwestii dzieci - Agatka idzie w poniedzialek do szkoly - do zerowki i przezywam to nieco. Jagodka to maly urwisek - tupta juz od poczatku 10 mies, teraz juz nawet biega bez problemu....no i co za tym idzie - lobuzuje..Przygotowujemy sie do roczku - byc moze ta uroczystosc bedzie skromna - tylko nasza rodzinka bo nikt nie zaszczyci nas swoja obecnoscia...
W kwestii priv - zmagamy sie z papierologia aby dostac pozwolenie na budowe. Bardzo zalezy nam aby jeszcze w tym roku zrobic fundamenty, to istny wyscig z czasem. Urzedasy robia pod gorke jak moga :mad: Na koniec kwietnia marzy nam sie odebrac kluczyki - zalezy na tym glownie mojemu mezykowi - mamy wtedy 10 rocznnice slubu - taki jubileusz i uparl sie ze na wtedy ma byc goto...Wszystko zalezy od tych fundamentow....No i to tyle...
Ja do pracy nie wracam, jestem caly czas na wychowawczym, bardzo milo mi sie w domku siedzi ;D

Kariwiw...spoznione zyczenia urodzinowe,życzę Tobie wszystkiego o czym tylko marzysz Kochana
hit503rs7.jpg

pozniej napisze co u mnie bo teraz musze uciekcx obiadek robic ;D ;D ;D

mkkafe, ja Cię dobrze rozumiem z tym wychowawczym. Ja też cieszę się wolnością. Mam tylko 14 godzin w semestrze zajęć, tak dla rozrywki. Byłam ostatnio odwiedzić koleżanki w pracy i szefowa mówi, że chciałaby, żebym wróciła, ale mi się wcale nie chce.
A Jagódka to zdolniacha. Moja Misiulka nie może się odważyć, żeby zrobić samodzielny kroczek, co nie znaczy, że wszędzie nie wejdzie i nie łobuzuje ;D

reklama
wszystkim mama i ich dzieciom zycze wszystkiego naj naj naj z okazji urodzinek!!!
ja w poniedzialke jade na wakacje:) ale sie denerwuje tym lotem...chociaz cos na moment ptzycmilo nerwy zwiazane z lotem...jutro ide pierwszy raz w zyciu na rozmowe w sprawie pracy!!! ale sie denerwuje trzymajcie za mnie kciuki!!!

Do góry