reklama
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
włosy trafili - scieli do rmion i pociemnili ... balam sie ale wyszlo kozystnie (mialam za bardzo wytlenione) do tego grzywka ... dlugo sie przyzwyczajałam, ale zakryła wysokie czoło i okragła buzie... makijaż za mocny, ale przynajmniej podpowiedziala mi jak "zamaskowac" okragle kształty ... co do ciuchów ... hmmm ... to co wybrala podobalo mi sie w polowie, ale ogolnie poradzila kika fajnych trikow co dobierac itp. daje 8 na 10 pkt
a u mnie grypa :/ padam na nic nie mam siły, maly troche kaszle, ale na razie nic wiecej oby tak zostalo ...
a u mnie grypa :/ padam na nic nie mam siły, maly troche kaszle, ale na razie nic wiecej oby tak zostalo ...
hej,
wiem, że było już o tym ale mi się szukać nie chce Jakiego ortodontę dziecięcego na nfz polecacie? Bo nie wiem gdzie dzwonić....U nas nie ma tragedii, konsultowałam z ciocią ale ona w Żninie i stwierdziła, że to nic nadzwyczajnego, że po co co miesiąc dymać do niej taki kawał.....Ale musimy się zapisać już bo aparat ruchomy nas nie ominie a to się z 2 lata czeka a to akurat bo ok. 8-9 lat się zakłada.....
Aga fajnie.....też bym tak chciała. Dawaj fotki.
wiem, że było już o tym ale mi się szukać nie chce Jakiego ortodontę dziecięcego na nfz polecacie? Bo nie wiem gdzie dzwonić....U nas nie ma tragedii, konsultowałam z ciocią ale ona w Żninie i stwierdziła, że to nic nadzwyczajnego, że po co co miesiąc dymać do niej taki kawał.....Ale musimy się zapisać już bo aparat ruchomy nas nie ominie a to się z 2 lata czeka a to akurat bo ok. 8-9 lat się zakłada.....
Aga fajnie.....też bym tak chciała. Dawaj fotki.
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
Dziekuje Wam
Mam nadzieje ze szybko przejdzie ...
Mnie czeka wiz w UM w grudniu ... sporo papierkowej roboty
Mam nadzieje ze szybko przejdzie ...
Mnie czeka wiz w UM w grudniu ... sporo papierkowej roboty
reklama