reklama
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
rozmawialam z gosciem mozna prrzeslac do polnocy !! jutro wybiora !!
AgnieszkaJ
chodów nie mam, ale wygralam jutrzejsza metamorfoze, facet mi powiedzial ze nie maja za duzo zgloszen na niedziele i prosil zebym rozpowrzechnila info wiec to uczyniłam hehe
cholerka...ja jak zwykle spóźniona(((( ...ale i tak dzis udało mi sie wkręcic do fryzjera- wiec tez mnie odmieni bo włoski wyglądaja juz fatalnie:-(...okropna zima ...brrr...
a tak w ogóle - witam serdecznie - może znajde czas co by częściej tu zajrzeć - choc w moim zestawieniu - praca i dom tylko na mojej głowie z dówjka dzieci - trudne to jest
a zaglądam tu - bo szukam niani - moze zna ktoś kogoś godnego polecenia - na pewno powinny to być okolice Błonia :-) - jakby co -piszcie na PW ;-)
pozdrawiam - miłego weekendu zyczę :-)
a tak w ogóle - witam serdecznie - może znajde czas co by częściej tu zajrzeć - choc w moim zestawieniu - praca i dom tylko na mojej głowie z dówjka dzieci - trudne to jest
a zaglądam tu - bo szukam niani - moze zna ktoś kogoś godnego polecenia - na pewno powinny to być okolice Błonia :-) - jakby co -piszcie na PW ;-)
pozdrawiam - miłego weekendu zyczę :-)
AgnieszkaJ
no i cisza dzisiaj na sile szukałam dwuch mam na jutrzejsza metamorfoze bo ??? zgloszen brak !!
Ja sie poddalam , mam zmieniana fryzure make up, porady stylistki i kilka ubran i gadżetó w szafie ok 400zł w prezencie
ciezki dzien ... 12 godz na nogach, bez jedzenia... nawet napic sie nie mialam kiedy :/
Jeszcze jutro ale tylko 2 godz
Ja sie poddalam , mam zmieniana fryzure make up, porady stylistki i kilka ubran i gadżetó w szafie ok 400zł w prezencie
ciezki dzien ... 12 godz na nogach, bez jedzenia... nawet napic sie nie mialam kiedy :/
Jeszcze jutro ale tylko 2 godz
AgnieszkaJ
czekam az mi przesla moze jutro dostane
reklama