reklama
agniecha_bebecha
Mama Majozy
Witam,
rzadko tu piszę ale sumiennie czytam i mam pytanie Jako, że jestem słomianą wdową i samotnie mi tu strasznie, to czy nie była by chętna jakaś mama na codzienne spacerki?? Mieszkam na wyżynach,ku wiatrakom. Jestem mamą prawie 2 miesięcznej Mai Pozdrawiam
rzadko tu piszę ale sumiennie czytam i mam pytanie Jako, że jestem słomianą wdową i samotnie mi tu strasznie, to czy nie była by chętna jakaś mama na codzienne spacerki?? Mieszkam na wyżynach,ku wiatrakom. Jestem mamą prawie 2 miesięcznej Mai Pozdrawiam
agniecha_bebecha
Mama Majozy
super, ja wychodzę póki co codziennie pory rózne ,od 11,30 do 13,30 zależy czy coś nam wypadnie czy nie. Generalnie jestem skłonna się dostosować
Ok. To może jutro ok. 12 ? Mam do załatwienia jutro chlebek....idę do piekarni bez konserwantów na Nałkowskiej i potem może być spacer.....To może 12.30 na placu koło kościoła?
Wcześniej nie mogę jutro bo mały ma masaż o 11 i musi trochę ochłonąć po.....
Wcześniej nie mogę jutro bo mały ma masaż o 11 i musi trochę ochłonąć po.....
agniecha_bebecha
Mama Majozy
JJ mi pasuje, jestem wysoka i mam czarno biały wózek. Baaaardzo wysoka i kawał ze mnie baby to mnie poznasz
.Anka jeśli masz ochotę dołączyć zapraszamy
.Anka jeśli masz ochotę dołączyć zapraszamy
Ostatnia edycja:
reklama
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
alez spotkania jeszcze niedawno ja sie umawialam na spacer z dziewczynami hihihi