reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ja tam wole tanie ale zmieniac co rok dwa lata bo moda sie zmienia i nie wiadomo czy za dwa lata beda mi sie podobały...ja w tym roku gustuje w sztybletach ,mam jedne na obcasie ale to w razie cós haha bo na codzien nosze płaskie ;)

reklama
Wczoraj byłam w Gdańsku i było bardzo fajnie. Odwoziłyśmy szwagierke na lotnisko a potem sobie pochodziłyśmy po Gdańsku (byłam z Agatką). Super taka wyprawa. Mogłabym tak częściej. Minus jest taki, że mnie zaczęło rozkładać przeziębienie i ta wyprawa mnie dobiła - dzisiaj nie miałam siły wstać z łóżka.

Agnieszka
nie pomogę w sprawie butów chociaz w Focucie jest pełno sklepów z butami to może coś byś znalazła.

Odnośnie twoich ogłoszeń to może byś założyła osobny wątek i co jakiś czas wkleisz tam coś nowego, bo tutaj to i tak ginie i jakby ktoś chciał to musi się naszukać.

A tak w ogóle to chyba się spotkamy w przyszła środe popołudniu :D

witam- poweekendowo:-)

jutro do pracy- po ponad tygodniu wolnego- bo byłam na opiece na Viki - ale w koncu doprowadzilam ją do normalności- ciekawe na jak dlugo- skoro juytro znowu do zlobka:-(

w temacie butów - ja wojasa polecam :) - psuja sie na koniec gwarancji- reklamuje i dostaje jak nowe :p

vikiigus znam ból żłobka.....nie wygrasz :no: Mała pójdzie zdrowa a tam już zasmarkano-zakaszlana 20 czeka :-( Oby się trzymała jak najdłużej w zdrowiu....

Ja też polecam Wojas...mam kilka par i są wygodne i solidne. Mam takie jedne na obcasie co załozyłam pierwszy raz i tak wyszło, że musiałam galerię 'oblecieć' i nic mnie nie bolało, nie piło, nie obcierało.....a dodam, że ja z tych co normalnie w płaskich chodzą.....Więc to są moje ukochane buty teraz na wyjścia :)Choć kozaki to raczej zawsze miałam Ryłko.....

Zimno się zrobiło to i ruch na forum :-)

Zdrówka dla tych co choruja i własnie ich cod dopadło!!!

Słoneczko piękne za oknem ale jak zajdzie to kosa potworna i mozna szybko cos złapać!

Madzia, zazdroszcze wyprawy bo od kilku lat sie wybieram i dojechać do Sopotu nie mogę.

Salinko cudne te kozaczki militarne takie mi sie też podobają :tak:
Z temacie butów nie pomogę, bo kupuje róznie to co mi się spodoba i cena aby była rozsądna :cool2:

W którą srode się spotykacie???? I gdzie? Ciekawość moja nie zna granic, hehheh.... tak długo czekam na spotkanko z Wami i .....
W tą środe nie moge ale nastepna....:cool2:

Ostatnia edycja:
O rany ale tu się zakupowo zrobiło. Co do butów zimowych to ja też nie mam (tzn mam dwie pary ale wiecie trzecia tez by się przydała :rofl2:), ale zawsze kupowałam fajne buty latem na Długiej, tam był taki sklep obok Szeflera chyba Szyk się nazywał i zawsze latem były super wypaśne kozaki przecenione mocno,także można było sobie kupić. Ale podobno sklep się zlikwidował :sorry2:. Ja też dzisiaj byłam na wirtualnych zakupach bo jeszcze siedzę w domu i słabo mi się polepsza niestety. Kupiłam Starszakowi kurtkę :KURTKA DLA CHŁOPCA mam nadzieję że będzie fajna i nie trzeba będzie odsyłać.

reklama
obskoczylam galerie... ryłko, aldo, kazar .... 400-700zł :/ chyba poczekam na przeceny, a naprawie te swoje i przelatam do grudnia/stycznia:)

jutro otwarcie klubu mam na szwederowie:) godz. 11:00 AKADEMIA SZKRABA ul. Gackowskiego 1c :)

Do góry