reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

sali niestety taka jest nasza służba zdrowia, że skreślają starych lub poważnie chorych, my już to przerabialiśmy z naszym dziadkiem :/ ale życzę Wam dużo sił, a dziadkowi zdrowia!
Madzia Gratulacja i podziwiam motywacje!\

reklama
Sali a czy twój dziadek bierze jakieś leki przeciwbólowe? Bo np. ketonal może miec taki wpływ na mózg, że człowiek nie wie co robi. Moja babcia tak miała, z tym że ona jeszcze miała do tego Parkinsona.

Dzięki za gratulacje :D

Madzia mój dziadek bierze Tramal ale juz od kilku ładnych lat...ma 90 lat i do tej pory było ok ,od grudnia mu sie tak dzieje ale raz na miesiąc i tylko w nocy w dzien jest ok,no teraz wiadomo coraz gorzej bedzie:(Parkinsona tez ma.

Sali być może właśnie Tramal w powiązaniu z lekami na Parkinsona tak wpływa na dziadka. Jezeli możecie to spróbujcie odstawic Tramal i zobaczycie czy to coś zmieni. Moja Babcia nas nie poznawała, w środku nocy chciała uciekac z domu - no po prostu koszmar co sie działo. Ale to własnie przez leki p/bólowe. Potem nic nie pamiętała. Tez miała prawie 90 lat.

To kiedy spotkanko??

Madziara, chciałam Ci dzisiaj osobiście pogratulować spadku wagi (i pozazdrościć silnej woli), ale Was nie było, nununu :-). To już druga niedziela z rzędu kiedy Was nie ma w Bazylice;-)!

Ja nie wiem czy on caś bierze na parkinsona,ogólnie bierze całą garśc tabletek moim zdaniem nie potrzebnie;/,ale bierze je juz kupe lat w takiej ilości i tych samych a tak jak mówie dopiero od jakiegoś czasu ma takie napady i nie co noc,no niestety to starośc ;(

ja na spotkanie tak :)

moja babcia po morfinie nikogo niepoznawala i robiła"cuda" az mam ciary jak sobie przypomn.

Adas dzisiaj zaczal rehabilitacje i ryku co niemiara, mam nadzieje ze przywyknie :) bo jeszcze 2 tyg!!

Zapisalam adasia do przedszkola od przyszlego roku :) 3 piętra niżej :D

Aga gdzie macie rehabilitację? I jak na gajowej to o której? Bo Fran też dziś zaczął rehabilitację - my chodzimy na 8 rano do sali chyba 34.....

reklama
Arabella no fakt ostatnio akurat chodziliśmy do kapliczki na Gdańską a to dlatego, że męża w wekendy nie ma i jak wracał po 17-tej to tam przynajmniej zdążaliśmy, a że mały był chory to ciężko było dojśc do Bazyliki. Ale w najbliższa niedzielę już będziemy :D

Do góry