reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hejka!
My z młodym znowu mieliśmy pobyt w szpitalu, własnie wróciliśmy i mam nadzieje, że wkrótce wyzdrowieje, bo również pisze się na spotkanko z Wami i chciałabym przyjść z Bartasem.
Pozdrowionka, i chciałam dodać, że ja też uwielbiam słodycze i również zazdroszcze Sali wypadu na karaoke, nie umiem śpiewać ale uwielbiam słuchać jak inni śpiewają.

Ostatnia edycja:
Nie czytam nie mam czasu nie mam siły a to dopiero środa :wściekła/y: Ale na spotkanie chętnie chętnie, tylko gdzie? Teraz raczej pod dachem co?

Ni własnie Aga to opcja bez dzieci;)
To jest na Piotra Skargi;)
Ja dzisiaj chcialam sie wyspac a znowu mialam ciezka noc;/ehhh

Sali trzymam za słowo i czekam na zaproszenie:) ja bardzo chetna, może i Atu tez sie wybierze ??:)

Aga nie ma problemu, z miłą chęcią o ile będę w Bydgoszczy, bo przez przypadek dowiedziałam się, że rodzice planują nam jakąś niespodziankę na kolejną rocznicę ślubu

Sali co się wydarzyło dzisiejszej nocy !!! Mam nadzieje, że z dziećmi wszystko OK.
Pozdrowionka

Ostatnia edycja:
reklama
Tak z dziecmi ok na szczescie,ale mieszkam z moim 90 letnim dziadkiem i ,dziadek ostatnio w nocy ma tak ze wstaje i robi jakies dziwne rzeczy w stylu mysli ze jest rano albo szuka czegos sam nie wie czego...a teraz zabrała go własnie karetka..wymiotował cała noc i dzien ...zamówilismy wizyte a lekarka stwierdziła ze mógł mu p,eknac zylak na zoładku(które ma) bo wymiotował na brazowo ostatnie dwa razy,no i teraz jest w szpitalu z mezam i czekam na wiadomości;(

Do góry