reklama
Hejka!
My z młodym znowu mieliśmy pobyt w szpitalu, własnie wróciliśmy i mam nadzieje, że wkrótce wyzdrowieje, bo również pisze się na spotkanko z Wami i chciałabym przyjść z Bartasem.
Pozdrowionka, i chciałam dodać, że ja też uwielbiam słodycze i również zazdroszcze Sali wypadu na karaoke, nie umiem śpiewać ale uwielbiam słuchać jak inni śpiewają.
My z młodym znowu mieliśmy pobyt w szpitalu, własnie wróciliśmy i mam nadzieje, że wkrótce wyzdrowieje, bo również pisze się na spotkanko z Wami i chciałabym przyjść z Bartasem.
Pozdrowionka, i chciałam dodać, że ja też uwielbiam słodycze i również zazdroszcze Sali wypadu na karaoke, nie umiem śpiewać ale uwielbiam słuchać jak inni śpiewają.
Ostatnia edycja:
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
3 Światy - Restauracja dla kobiet
ostatnio na ta stronke trafialm, nie wiem gdie to jest dokladnie, ale wyglada nieźle
Sali trzymam za słowo i czekam na zaproszenie ja bardzo chetna, może i Atu tez sie wybierze ??
ostatnio na ta stronke trafialm, nie wiem gdie to jest dokladnie, ale wyglada nieźle
Sali trzymam za słowo i czekam na zaproszenie ja bardzo chetna, może i Atu tez sie wybierze ??
Aga nie ma problemu, z miłą chęcią o ile będę w Bydgoszczy, bo przez przypadek dowiedziałam się, że rodzice planują nam jakąś niespodziankę na kolejną rocznicę ślubu
Sali co się wydarzyło dzisiejszej nocy !!! Mam nadzieje, że z dziećmi wszystko OK.
Pozdrowionka
Ostatnia edycja:
reklama
sali04
Mama-to moja kariera
Tak z dziecmi ok na szczescie,ale mieszkam z moim 90 letnim dziadkiem i ,dziadek ostatnio w nocy ma tak ze wstaje i robi jakies dziwne rzeczy w stylu mysli ze jest rano albo szuka czegos sam nie wie czego...a teraz zabrała go własnie karetka..wymiotował cała noc i dzien ...zamówilismy wizyte a lekarka stwierdziła ze mógł mu p,eknac zylak na zoładku(które ma) bo wymiotował na brazowo ostatnie dwa razy,no i teraz jest w szpitalu z mezam i czekam na wiadomości;(