reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hejka
Bartas niestety ciągle chory :(

Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę, macie może jakieś fajne pomysły na prezent dla faceta na rocznicę ślubu ???
Jeśli tak, to poproszę o jakieś propozycje.
Pozdrowionka

Weekend w Spa hohoho marzenia:(

Ja Mojemu kupiłam plecak który wygrałam na aukcji w bardzo atrakcyjnej cenie (ale ciii)cieszył sie jak dziecko;-)

Atu a którego macie???My 4

Dzisiaj mamy małą imprezka ,wieczorem wpada Kasiulka i jej brat,czyli ekipa nadmorska;)

A tu wspólczuje tych choróbsk;//a co mu dokładnie jest???strasznie długo go trzyma:(

Pilnie poszukuje osoby chetne do czytania bajek dzieciow w pn. 10 października o godz 17 w Modraczku na Ogrodach. Czytać mogą starsze dzieci , rodzice itp. Jesli jestescie chetne, albo Wasze dzieci chca to dajcie mi znac !!

reklama
Ja dzisiaj spędziłam z częścią dzieci i psem pół dnia w Myślęcinku. Było bardzo fajnie - tylko teraz nogi mi odpadaja :D Udało nam się nawet zmęczyć psa - co jest trudne do zrobienia :D

Do góry