reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hejka kobitki !!!
My właśnie wróciliśmy z Borów Tucholskich, impreza udana na maksa, a o pakowaniu i rozpakowywaniu nic nie wspomnę, bo na samą myśl ciarki mi przechodzą.

Aga szkoda, że nie widziałam miny Twojego męża, ale musiał być zaskoczony.

Ika witaj !!!

Kasieńko kochana, zabieraj nas ze sobą do Sali, my też chcemy na działke !!! (wspomnij Sali, że spotkanko się szykuje w weekend)

reklama
Plac wygląda na super. Iza jak będziesz to powiedz potem gdzie on dokładnie jest. Ja myślę o wybraniu się z dziecmi na basen ten ze zjeżdżalnią. Na razie chodzą na zajęcia do biblioteki ale to trwa tylko 2 godzinki a potem to się trochę nudzą.

plac zabaw jest w tym lasku koło szpitala miejskiego. wychodzac ze szpitala idziecie przez lasek prosto i wychodzicie na plac zabaw:) nie wiem jak tam autem wjechac (pewnie ta uliczka przy blokach na przeciwko biedronki)

reklama
Tak własnie, plac jest między szpitalem a Wojska Polskiego przy górce :-)
Nie wiem jak z czasem jutro się wyrobię ale mysle że około 12-13 uda się na plac wskoczyć.
Madzia a o jakiej tematyce są zajecia w tym roku?
U nas o piratach a w zeszłe wakacje o kosmosie to Martyna chetnie chodziła, teraz nie ma nawet kiedy :-(

Do góry