reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ewka oglądała ta trąbe z okna bo akurat nocowała u koleżanki a na Białych mamy rodzine - im podtopiło garaż.

Agnieszka to raczej ta późniejsza godzina bo jeszcze nie wiem o której wstanę. Korzystamy z wakacji i śpimy do której się da :D a że mały zakatarzony to na razie do przedszkola nie chodzi.

reklama
Witam dziewczyny ja wczoraj wróciłam z działeczki opalona i odchamiona(4 dni bez neta)ale jakoś mi go nie brakowało;))

Trąba powietrzna nad Bydgoszczą; Białe Błota zalane - 30 czerwca 2011

CZY KTÓRAŚ Z WAS JEST Z TYCH OKOLIC??Aga bodajże Ty jestes z tych okolic?/Masakra,u nas cisz na szczęscie;/

ja blisko bo z błonia- ale tu sie nic bynajmniej nie działo- mój M był w trasce i dzwoni do mnie i dopytuje bo nawet na południu polski o tym trąbili- a ja na to że wszystko oki- aż mu sie wierzyć nie chciało i dopytywał czy aby na pewno w domu jestem heheh:)

a z innej beczki- byłam dziz zrealizowac groupona - chyba za 45zł - mam zrobione pazurki french wszystkie 20 i brewki i powiem wam ,że nawet nawet- ale pani powiedziała ,że więcej w to nie wchodzi , bo dla niej ostało sie chyba 18!!- ale jak kto zainteresowany to polecam babeczke bo ma tanio - chyba dłonie za 20 czy 25 zeta ,a robi naprawde porządnie:)

Ostatnia edycja:
madziara - to jak wyjde z salonu zadzwonie:)

traba - nic nie wiem, nic nie slyszalam - u nas cisza ....

Viola - a gdzie ??

a ja wczoraj stluczke zaliczylam... gosc mi przywalil w bok auta ... zaplacil i sie rozeszlismy, ale nerwy mówie Wam - masakra !!

Agnieszka najważniejsze że nic sie wam nie stało!

Pada i pada... odechciewa się wszystkiego.... dlaczego pogoda wie kiedy mamy weekendy i robi nam psikusy????

Ja mieszkałam kiedyś na Szwederowie ,dzisiaj byłam tam u rodziców i mama mi opowiadała aż w szoku jestem :szok:
Ta imprezka w myślu to super sprawa szkoda tylko że pogoda taka beznadziejna bo nie wiem kiedy ost raz miałam robione jakieś porządne fotki :no:

No nie straszcie mnie z tym końcem lata - jeszcze się nie zdążyłam porządnie wygrzać.

W przyszłym tygodniu dziewczyny wyjeżdżają na tydzień i tez bym wolała żeby miały pogodę, potem Ewka na obóz sportowy - nieciekawie jakby ciągle padało. Chociaż w zeszłym roku pamiętam, że miała przeważnie deszczową pogodę.

Helloo;)
Iza pomysł super;)
Madziara tak ma byc tylko do 10 lipca potem wracaja upały;)Akurat jak mój bedzie mial urlop;)

Ja czekam na Kasiulke;)

reklama
Do góry