reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Dziewczynki do zobaczenia za tydzien;))Jade na działke ,na dwa tygodnie wyłączaja nam gaz ;/;/masakra!! wiec uciekam na działeczke cieszę sie bardzo ,bo do konca nie było nic wiadomo;/

Wiec do spiszonka;)))

reklama
Izka w moim przy[adu to nie urlop a raczej przymus ,aczkolwiek mam nadzieje ze juz bede do konca lata bo mi nic wiecej do szczęscia nie potrzeba jak moja dzialka...Normalnie agroturystyka bez inwentarzu;)

Aga nienawidzę pakowania a jeszcze bardziej rozpakowywania.Mnie dzisiaj czeka pakowania i jutro,wrrr wstępnie to tydzień,ale wolę być przezorna.Jedyne ze tam nie musze brac rzeczy dla mnie i dzieciaków bo mamy tam takie "działkowe"a tam nas nikt a nikt nie widzi wiec moge biegac nawet na gaciach haha;)

Ika witaj po przerwie,ja też mam w domu pierwszoklasistę;)

Czesc laseczki

My po weekendzie dzialkowym i tez tylko dwa dni a torba jak ze dwa tyg ;-)...chyba nikt nie lubi pakowania a juz tym bardziej rozpakowywania...a i tak zawsze cos zapomne ;-)...
Upaly niby zapowiadaja ale od czwartku juz ma byc lipa,o weekendzie nie wspomne,wrrr,zobaczymy wiec korzystac puki sie da...My jutro do Sali na dzialke jedziemy co by nie zapomniala o rzeczywistosci :tak:;-)...kawka i ploty :-)...

Aga,jak tam wypad sie udal,pogoda dopisala???

Ika,witaj! Gdzie bylas jak cie nie bylo ;-)???

reklama
Witajcie - pakowanie masakra, na cale szczescie rozpakowywanie jakos poszlo.. teraz pralka chodzi na okrągło ;)
wypad sie baaaaardzo udał, a mina meza jak nas zobaczył - BEZCENNA :) pogoda super, pierwszy dzień wialo ale w niedziele slonko dobrze grzało :)

Do góry