reklama
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
heheh - dzialeczka dobra rzecz
Bawcie sie dobrze dziewczynki
a ja sie w koncu zapakowalam... 2 dni a toreb jak na 2 tygodnie
Bawcie sie dobrze dziewczynki
a ja sie w koncu zapakowalam... 2 dni a toreb jak na 2 tygodnie
sali04
Mama-to moja kariera
Aga nienawidzę pakowania a jeszcze bardziej rozpakowywania.Mnie dzisiaj czeka pakowania i jutro,wrrr wstępnie to tydzień,ale wolę być przezorna.Jedyne ze tam nie musze brac rzeczy dla mnie i dzieciaków bo mamy tam takie "działkowe"a tam nas nikt a nikt nie widzi wiec moge biegac nawet na gaciach haha
Ika witaj po przerwie,ja też mam w domu pierwszoklasistę
Ika witaj po przerwie,ja też mam w domu pierwszoklasistę
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Czesc laseczki
My po weekendzie dzialkowym i tez tylko dwa dni a torba jak ze dwa tyg ;-)...chyba nikt nie lubi pakowania a juz tym bardziej rozpakowywania...a i tak zawsze cos zapomne ;-)...
Upaly niby zapowiadaja ale od czwartku juz ma byc lipa,o weekendzie nie wspomne,wrrr,zobaczymy wiec korzystac puki sie da...My jutro do Sali na dzialke jedziemy co by nie zapomniala o rzeczywistosci ;-)...kawka i ploty :-)...
Aga,jak tam wypad sie udal,pogoda dopisala???
Ika,witaj! Gdzie bylas jak cie nie bylo ;-)???
My po weekendzie dzialkowym i tez tylko dwa dni a torba jak ze dwa tyg ;-)...chyba nikt nie lubi pakowania a juz tym bardziej rozpakowywania...a i tak zawsze cos zapomne ;-)...
Upaly niby zapowiadaja ale od czwartku juz ma byc lipa,o weekendzie nie wspomne,wrrr,zobaczymy wiec korzystac puki sie da...My jutro do Sali na dzialke jedziemy co by nie zapomniala o rzeczywistosci ;-)...kawka i ploty :-)...
Aga,jak tam wypad sie udal,pogoda dopisala???
Ika,witaj! Gdzie bylas jak cie nie bylo ;-)???
reklama
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
Witajcie - pakowanie masakra, na cale szczescie rozpakowywanie jakos poszlo.. teraz pralka chodzi na okrągło
wypad sie baaaaardzo udał, a mina meza jak nas zobaczył - BEZCENNA pogoda super, pierwszy dzień wialo ale w niedziele slonko dobrze grzało
wypad sie baaaaardzo udał, a mina meza jak nas zobaczył - BEZCENNA pogoda super, pierwszy dzień wialo ale w niedziele slonko dobrze grzało