reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Iza wszedzie jest o piratach :D Moje starsze to sie raczej nudza na tych zajęciach - bardziej to młodszym dzieciom odpowiada, ale tak naprawde to nie wiadomo co z dzieciakami robić bo nic się w Bydzi nie dzieje.

reklama
Tak myślałam. Szkoda, że całe wakacje ten sam temat "męczą" ;-)

Byłyśmy na placu, Martynce się podobało, biegała na bosaka bo piasek jeszcze jak "nowy" i nie chciała wracać, a w tym upale ciężko było siedzieć :-) nawet nie wiedziałam, że takie ciepłe dni są!

Witamy na Facebooku. Zaloguj się, zarejestruj się lub dowiedz się więcej

Dziewczyny ! Fajna imprezka się szykuje w sobotę w Myślęcinku :) MAMINKI W ROLI GŁÓWNEJ!!!!!

czyli piknik dla mam połączony z sesją fotograficzną

Nietypowy piknik i nietypowa sesja fotograficzna. Zapraszamy wszystkie mamy ze swoimi pociechami do Myślęcinka (mogą przyjść również tatusie). Chcemy udowodnić, ze każda mama jest piękna, że potrafi o siebie zadbać i modnie się ubrać. Chcemy udowodnić, że ZADBANA MAMA, TO SZCZĘŚLIWA MAMA!!!!! Będzie można skorzystać z porad mejkapistki i poćwiczyć jog...ę, napić się kawy, zjeść domowe ciasto. Specjalnie dla dzieci zostanie rozłożone wielkie białe prześcieradło, na którym pociechy będą mogły szaleć i malować co tylko im do głowy przyjdzie. Zabieramy ze sobą koce, termosy z kawą, herbatą. Mile widziane domowe wypieki i smakołyki. Każda mama, jeśli tylko będzie chciała, będzie mogła uczestniczyć w sesji zdjęciowej wykonanej przez profesjonalnego fotografa (za darmo!!!). Ma być miło, przyjemnie i rodzinnie :) Spotkanie odbędzie się w sobotę 2.07. o 11. na polu w Myślęcinku obok charakterystycznej "promenady" i małego placu zabaw. Jeśli pogoda nie dopisze przeniesiemy się obok do restauracji :) Serdecznie ZAPRASZAMY!!!!

Hej!

My dwa dni z rzedu u Sali na dzialce,od rana do wieczora dzieciaki na powietrzu,basen i inne atrakcje...po powrocie do domu,padaly z reszta tak jak i ja ...pozdrowionka dla Was od Sali :-);-)...

Aniu,fajna ta imprezka...czy ktoras sie wybiera???

Wszystko będzie zależeć od pogody - podobno ma padac w wekend. Jakby nie lało to może się wybiore.

AgnieszkaJ będe potrzebowac na środę bo musze córę dowieźc do Bysławka - tylko jeszcze nie mam na 100% transportu ale to szczegół.

A w ogóle to zapomniałam wam napisać, ze mamy nowe zwierzątko w domu. Moje dzieci zrobiły tacie prezent na Dzien Ojca i kupiły mu szczurka :D

madziara - szczurek :) niezly pomysl hehe ale to pewnie bardziej dla dziecikow niz dla taty :D

w poniedzialek jade na gdanską, moglabym podrzycic, jade na 8:30 a bede wracac 12-13, o której Ci bardziej pasuje ? chyba ze inny dzień:)

reklama
Do góry