reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

hej
kasia no jakos daje rade no pierwsza ciaza ale coz bylam wczoraj w szpitalu idzis mi dopiero kuzynka laptopoa podrzucila dlateg dopiero pisze zostajemy na patologi ciazy
duzo zdrowka :-)

reklama
hej
czy ktoś może wie gdzie w Bydgoszczy można kupic rowerek biegowy? w zeszłym roku były drewniane w netto ale wtedy synek był za mały a teraz nie wiem gdzie kupic patrzyłam na allegro ale wolałabym obejrzec/przymierzyc się do takiego w sklepie;-)
niuniaaa19 a co się stało że zostałaś na patologii?

To i ja zareklamuje;)

Polubcie strone i zagłosujcie na Kaje;)
SpotStudio.pl | Facebook

Hehe.... Miałam ten sam link właśnie wstawić do konkursu o którym mi dziś wlaściciele powiedzieli :-)
Wszystkie możecie wstawić zdjecia swych pociech i wygrać sesje u naszych dobrych znajomych !

Sali ...kliknięte!

Stara jestem i nie da sie tego ukryć!

Kaaasiulka, akysz temperaturko i kaszelku!!!

Hej, jak tam zyjecie w taką pogode? Ja dziś prawie na biurko padłam ;-)
Jutro znowu wolne, bo jade z dzieckiem do przedszkola "Tęcze" odbrac dyplon za jakis rysunek, oby pogoda dopisala bo ma byc mały festynik gdzies tam w parku.

Iza Twoja córcia do Tęczy chodzi??Mój Tymek tez ma iśc na ten festyn ale podobno ma padac a wiec nici z wyjścia;(no cobaczymy

Pogoda to dzisiaj nie dopisała :( Jak poszłam po małego do przedszkola to tak przemokłam, ze już potem nigdzie się nie ruszałam.

A Monika ma jutro swój pierwszy egzamin z fortepianu. Nie wiem jak ona ale ja się denerwuję :D

reklama
Izka Tymek idzie na 9:30 z grupą ,rodzice nie byli zaproszeni w naszym przypadku..Nie wiem co tam dokładnie bedzie dowiem sie po 13;)

Do góry