reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

hej!

Ja tam wczoraj dobrze sie czulam,przynajmniej nadrobilam zaleglosci w domu.
Pogoda na weekend ma byc ponoc ladna...sami nie wiedza bo jeszcze dwa dni temu pokazywali deszcze,zobaczymy...My wczoraj tak zmoklismy od gory do dolu a malemu nawet folia nie pomogla...

Madziara,pewnie Monika tez sie troszke denerwuje no ale trzymamay kciuki!!!

Sali...dla Kajusi ;)

Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami

aabarbiiiii1.jpg

Buziaczki od cioteczki....;****

reklama
Dziekuje Kochana ciociu w imieniu Kai...Tak mi zleciało ze nie pamietam kiedy była malutka haha.

Niunia nie masz dostepu do spotkaniowego forum ale piszesz sie jakby co??Ty mieszkasz na glinkach to wszędzie masz blisko tak jak ja;)

Madziara powodzonka dla córci;)

w toruniu i tu ale tylko troszke nie lekarza mam tego smaego bedena wizyty przyjezdzala do bydgoszczy ale tu mam kuzynke i o wiele lepiej sie z nia czuje :) ale moze bym przyjechala na to spotkanie zeby was poznac:) bysmy pogadaly i sie poznalay :)

Możesz juz wstawac i chodzic??
Nie chcesz znalesc lekarza na miejscu tylko jedzdzic ?
Rozumiem ze jestes na zwolnieniu,a gdzie pracowałas jak w Bydgoszczy byłas,jako fryzjerka?

nie uwazam ze ten lekarz jest najlepszy w bydgoszczy i wole dojezdzac:) no jeszcze pare dni musze po lezec ale jak bedzie ok to wyjde i bee chodzila :) wiec na takie spotkanie bym chetnie wpadla was poznac:):):) na sieenkiewicza pracowalam:) no nic ide troszke po spac bo w nocy znowu maly da czadu:)

Oj dobrych lekarzy jest duzo;)Mysle ze w Toruniu tez bys znalazła...Polecam strone znany lekarz tam masz opinie itp.Ja nie wiem czy by mi sie chciało jezdzic mając problemy z ciążą.No ale trzymam kciuki zeby ci sie polepszyło

Niunia do Torunia cie az wywialo :szok:,wspolczuje tych dojazdow...nadal w szpitalu cie trzymaja,czemu tak dlugo...??? Nie zwarjowalas jeszcze..??? Mam nadzieje ze masz dobre towarzytswo na sali i za bardzo sie nie nudzisz...bo net widze masz dostepny,fajnie...tzrymam mocno kciuki oby szybko sie problemy skonczyly!!!Aaa co po porodzie,wracasz do Bydzi???

reklama
Do góry