reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Madzie serdecznie gratuluje zdolnej córy;)

Niunia a jak ty sie znalazłas w Toruniu w szpitalu skoro tu sie leczyłas u lekarza??

reklama
Witam....

Madziara Gratulacje dla Moniki!

Niunia, przepraszam ale zapytam : Czy Ty jestes samotna mamą? Bo piszesz, że u kuzynki Ci będzie lepiej, to w Bydzi z kim mieszkasz?

Córcia z festynu zadowolona, dostała dyplom i worek prezentów :szok:

Kaju 100 Latek i samych Słodyczy!!!

Ostatnia edycja:
Niunia się spłoszyła,za dużo niezgodności było wjej ogólnych wypowiedziach..Szczególnie w jednej...Masakra jak to ludzi koloryzują sobie zycie;/

Sali i jak tam emocje z rana...Tymek pewnie na luzie co???
Daj znac jak bedziesz cos wiedziala...trzymamy kciuki!!!

Vikiigus,a czemu mialas bezsenna nocke...??? Glupie pytanie zadalam,hihiih...?!?Zaglosowane!!!

Ostatnia edycja:
Sali i jak tam emocje z rana...Tymek pewnie na luzie co???
Daj znac jak bedziesz cos wiedziala...trzymamy kciuki!!!

Vikiigus,a czemu mialas bezsenna nocke...??? Glupie pytanie zadalam,hihiih...?!?Zaglosowane!!!

bo schizuję w temacie kradziezy - obudziłam się nie mogłam zasnąc , a jak juz przysnełam to mój mąż wystawia do mnie rękę i zaspanym głosem mówi "no weź to mleko" - raz bidaczek w nocy wstał by mleko zrobić i pewnie całą noc mu się to śniło- bo to oczywiście przez sen było i musiałam mu wytłumaczyc, że niech sobie to mleko wsadzi nie powiem gdzie:))) - no jak mnie drugi raz rozbudził to juz koniec spania było- najlepsze ,że Viki sobie smacznie spała, a ja nocke zarwałam ....ale tak to juz jest jak ktos ma manię przesladowczą ;))))

reklama
Dzięki za gratulacje :D

Vikiigus podobało mi się z tym mlekiem - niezłe.

Jutro około 12-tej Monika będzie z zespołem z Pałacu występować na festynie przy parafi św. Ducha na Jana Pawła II. Wiem, że ma być dużo atrakcji więc jakby któraś miała ochote i czas to moze gdzieś się tam w tłumie znajdziemy :D

Do góry