reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

nam wypada w srode 15:) ale robimy 12 zeby wszyscy przyszli :)

weekendzik urodzinowy sie zapowiada:)

Sali - powiedz mi kochana czy dalabys rade ogarnac mi włosy ??:D i ile taka przyjemnosc by mnie kosztowala ;D:D:D:D:D:D

reklama
Sali to super - gratulacje dla Tymka. A nawet jak się nie dostanie dalej to i tak będzie miał przezycie, które na zawsze zapamięta. :D Na wszelki wypadek potrzymamy kciuki i zyczymy mu powodzenia :D

Sali...no no gratulacje dla Tymka...gwiazda Ci rośnie:-)

U Nas też weekendzik urodzinowy, córcia ma jutro urodzinki ale dla kolezanek i kolegów robimy jej w piatek w family Parku, a dla rodzinki w sobotę.

Spadam pod prysznic...miłego dnia:-)

Czesc!

Ja zyje ale...nie zyje,nie mam sily...najchetniej to bym siedziala w wannie...
Maly mi smarka,do tego zaropiale oczy...wczesniej Wiki teraz on,zwarjuje.Jutro ide do pediatry i wezme przy okazji skierowanie do allergologa,zobaczymy...

Widze,ze imprezki sie szykuja...no mnie czeka 2latka za miesiac..

Sali,ale fajnie...juz widze jak Tymek przebija wszystkich-madry chlopak z niego ;-):-)...a jak bedziemy mocno trzymac kciuki to napewno bedzie jeszcze lepiej :tak::-)

No zobaczymy jak to będzie z tym moim synusiem;))

Aga a co konkretnie chciałabys zrobić z włoskami??
Niunia nam uciekła widze,spłoszyła sie.
Niunia jak tam twoje krwawienia??Ustały?

Nie zazdroszcze Tobie tych skorczow...kiepsko,i to pierwsza ciaza,jak Ty to znosisz???

Bylam z malym u lekarza,osluchowo ok,woda morska do nosa,syrop na kaszel,oczy mam przemywac tylko woda przegotowana,ropieja strasznie,ale zauwazylam ze mocniej na dworzu niz w pomieszczenaiu...kasa znowu zostala w aptece,jak wychodzilam do lekarza to mial 37.3st a po powrocie juz 38.6st,dostal czopek i spi od 18stej...wyglada ogolnie zle,bidulek....co do testow na alergie to musza byc zdrowi a przynajmniej ze trzy tyg bez zadnych lekarstw,potem zrobic badania krwi i wtedy do alergologa...nocka pewnie bedzie do d***....

WItam nie mam czasu czytać na bieżąco bo jakiś ten maj i czerwiec mocno zabiegany mam, ale Kasiulka u nas było dokładnie tak jak u Was oczy zaropiałe, kaszel mega katar pojawił się nagle i zniknął po 12 godzinach. Byłam z młodym u pediatry miał 37 wyszłam a w domu 39 przespał popołudnie i noc, a rano zero gorączki zero kataru tylko paskudny mokry kaszel. Mam nadzieję ze i u was tak będzie. U nas niestety ze starszym mamy problem zdrowotny :-(

reklama
Do góry