reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

witajcie....

zaczełam wczoraj krwawic
i to tak ze od razu z meżem do szpitala pojechałam
po prostu masakra......takie skrzepy ze mnie leciały
lekarz zrobil mi usg i powiedzial ze niestety ,tym razem sie nie udało.....
w glowie mi sie to nie miesci..........

!@#$%^&+_%$.............................

i musze troche ochłonac, bo narazie to wyje jak bóbr

Milego Dnia

reklama
Pati, współczuję i również przytulam wirtualnie. Ja również to przeszłam, dwukrotnie. Trzeba się wypłakać i przeboleć...
Bardzo mi przykro.

pati pisałam juz tobie na głównym watku ale raz jeszcze
:( bardzo mi przykro i doskonale cie rozumiem żadne słowa tu nie pomogą mi trzykrotnie pomagało przyjacielskie i kochane ramie męża
trzymajcie się

troche was poczytałam i GRATULACJE DLA CIEBIE MEL :laugh:
bardzo się ciesze i mam nadzieje ze do ciebie dołącze
bo wierze ze nad morzem zmajstrowaliśmy dzidke :laugh:
a jak to mój mąż mawia conajmniej jedną ;)
pozdrawiam cieplutko i do miłego bo ja dalej ruszam w urlopowo wakacyjną trase
papa

pati mi rownierz przykro, macie juz jednego zdrowego synka i na pewno jeszzcze cala gromadka przed wami!!!! trzymaj sie cieplutko.

rybka_24 pisze:
troche was poczytałam i GRATULACJE DLA CIEBIE MEL :laugh:
bardzo się ciesze i mam nadzieje ze do ciebie dołącze
bo wierze ze nad morzem zmajstrowaliśmy dzidke :laugh:
a jak to mój mąż mawia conajmniej jedną ;)
pozdrawiam cieplutko i do miłego bo ja dalej ruszam w urlopowo wakacyjną trase
papa

dziekuję :)

liczę na to, że przywieźliście sobie znad morza jakąś mewkę albo mewka ;)
trzymam kciuki :)

miłego urlopowania

reklama
Hello
Pisze od tesciow
Wyjazd z kwestiach budowlanych z noclegiem tutaj, ale udany ;D

Pisze przede wszytskim do Pati - baaaardzo mi przykro, wiem ze cokolwiek bym tutaj nie napisala nie ujmie Ci bolu ale wszystko to prawda - to sie zdarza bardzo czesto, zdrowym kobietom, zarodek byl slaby, przyroda go wyeliminowala - pewnie to wszystko slyszalas...
Jagodka tez pochodzi z ciazy zagrozonej, poniekad wiem co czujesz, przezylam ten strach..tyle ze udalo mi sie urodzic dziecko..Wiem, roznica ogromn...Ja trafilam do szpitala w 6 tc, dzieki Wasylowi, krwailam tez, jakos sie udalo. Ale tydzien lezalam w szpitalu czekajac na to czy Usg w 8 tc wykaze akcje bicia serca i beczalam w szpitalna poduszke. Nie przejmuj sie, zdarza se to zdrowym kobitkom, moja pierwsza ciaza to tzw zloty strzal, druga - poprzedzona 13 miesiecznymi staraniami zaczela sie tez krwawieniem....

Nie daj sie zlym myslom, czas zlagodzi ten bol i przytulisz jeszcze swoje malenstwo. Mam nadzieje ze rodzinka - maz i synek pomoga zapomniec o tym co teraz czujesz i pozbierasz sie...

Do góry