reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Własnie wróciłam z Biziela - zrobilam sobie cytologie - maja tam teraz taki bezpłatny program profilaktyczny dla kobiet po 25 roku zycia. Fajnie, bez skierowania, czekania, ludzi zero, wyniki po około tygodniu, na pierwszym piętrze gdzie poradnie - pokój 1029. Polecam.

reklama
cześć wszystkim

jak tak tylko w przerwie między jednyma a drugim wyjazdem urlopowym

Mel chba juz gratulowałam ale razjeszcze GRATULUJE tego nigdy za wiele :laugh:

natalya ale chrzest z przygodami nie zazdroszcze narwów, ale co to za ksiądz szkoda gadać

pozdrawiam was wszytskie  :-*

Dzien Dobry ;)

dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa :-* :-* :-*
moj mąż w takich kryzysowych sytuacjach jest nie zastąpiony i mam w nim wielkie oparcie, takze juz czuje sie duzo lepiej
i zaczynamy intensywnie pracowac nad coreczką ;) :p

wronka...bardzo ładne zdjęcia...w avatarku i podpisie, super laseczki z Was ;D

milego dnia kochane :-*

Natalya chciałm ci cos oswiadczyc skonczyłam z moim facetemn wyprowadził mnie z rownowagi.I wcale nie jest mi ciezko przynajmniej narazie ciesze sie ze to zrobiłam juz nie bede o niego walczyc mam go w d....!!!!

Pati przesyłam pozytywne fluidki.....bedzie dobrze !

Natalya ale numer z tym chrztem. Najważniejsz że juz po.

Wronka no no Wercia na serio wydoroślała.....to już mała panienka a nie tylko przytulaśny niemowlaczek.

Kariwiw takie darmowe cytologie są też co wtorek i czwartek w onkologii - to dla fordoniarek ;)

Mago a co do szczepien to mi wpisała lekarka, że mam przyjść w listopadzie czyli miesiąc po tym jak Franek skończy roczek. Ja do tej pory szczepiłam skojarzona i jak ostatnio powiedziała że taka proszę i tym razem to mi lekarka na to, że nie muszę mówić bo ona widzi co było podane i jak się raz zaczeło skojarzona to do końca sie tak szczepi.

reklama
Dzięki dziewczynki za miłe słowa.... :-*, córcia faktycznie mi wydoroślała ::) zanim sie obejrzeę to ona już 18-stkę bedzie wyprawiać...heheh....ale niestety dzieiciaczki szybko nam rosną... :p

BOOOSEEE już nie wyrabiam przez te upały....u mnie w domu 31 stopni......zwariować można...

Do góry