gonia77
Fanka BB :)
Pati podziękuj Samuelowi, Piotrek również pozdrawia
Olka21, Pati26 i ja..kto jest jeszcze z Fordonu? Może ktoś założy wątek o tej cudnej dzielnicy Bydgoszczy ;D. A może wątek "Osiedle nad Wisłą" :laugh: . Pati mieszkasz w tych new blokach? I mam jeszcze pytanie, czy pozwalasz synkowi samemu wychodzić na dwór? Mój sobie już wychodził, aż pewnego dnia musieliśmy go szukać :. Trochę się przestraszyłam, a ten łozbuz poznał sobie nowego kumpla i poszedł z nim kilka bloków dalej... teraz tyle się słyszy o pedofilach...Nawet ten dowcip jak zaczęłam czytać to myślałam, że chodzi o jakiegoś zbuka:
Siedmioletni chłopczyk spaceruje sobie chodnikiem w drodze do szkoły.
Podjeżdża samochód. Kierowca odsuwa szybkę i mówi :
Wsiadaj do środka to dam Ci 10 złotych i lizaka !
Chłopczyk nie reaguje i przyspiesza kroku. Samochód powoli1 toczy się za nim. Znowu się zatrzymuje przy krawężniku...
- No wsiadaj! Dam Ci 20 złotych, lizaka i chipsy !
Chłopczyk ponownie kręci głową i przyspiesza kroku ....
Samochód nadal powoli jedzie za nim. Znowu się zatrzymuje ...
- No nie bądź taki ... wsiadaj ! Moja ostatnia oferta - 50 złotych,
chipsy, cola i pudełko chupa-chups !
- Oj odczep się Tato! Kupiłeś Matiza to musisz z tym żyć ...
;D ;D ;D
Sorki, jeśli któraś z Was ma to autko...ale to tylko żarcik hihihihihihihi
Olka21, Pati26 i ja..kto jest jeszcze z Fordonu? Może ktoś założy wątek o tej cudnej dzielnicy Bydgoszczy ;D. A może wątek "Osiedle nad Wisłą" :laugh: . Pati mieszkasz w tych new blokach? I mam jeszcze pytanie, czy pozwalasz synkowi samemu wychodzić na dwór? Mój sobie już wychodził, aż pewnego dnia musieliśmy go szukać :. Trochę się przestraszyłam, a ten łozbuz poznał sobie nowego kumpla i poszedł z nim kilka bloków dalej... teraz tyle się słyszy o pedofilach...Nawet ten dowcip jak zaczęłam czytać to myślałam, że chodzi o jakiegoś zbuka:
Siedmioletni chłopczyk spaceruje sobie chodnikiem w drodze do szkoły.
Podjeżdża samochód. Kierowca odsuwa szybkę i mówi :
Wsiadaj do środka to dam Ci 10 złotych i lizaka !
Chłopczyk nie reaguje i przyspiesza kroku. Samochód powoli1 toczy się za nim. Znowu się zatrzymuje przy krawężniku...
- No wsiadaj! Dam Ci 20 złotych, lizaka i chipsy !
Chłopczyk ponownie kręci głową i przyspiesza kroku ....
Samochód nadal powoli jedzie za nim. Znowu się zatrzymuje ...
- No nie bądź taki ... wsiadaj ! Moja ostatnia oferta - 50 złotych,
chipsy, cola i pudełko chupa-chups !
- Oj odczep się Tato! Kupiłeś Matiza to musisz z tym żyć ...
;D ;D ;D
Sorki, jeśli któraś z Was ma to autko...ale to tylko żarcik hihihihihihihi