reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

a i jeszcze o tych dzieciach na b......

otóż, chciałabym byc konsekwentna i wychować sobie fajnego kilkulatka a nie rowydrzonego b...... Mam nadzieję, że mi się to uda - bo czasami mimo starań można polec ;) i zostać zweryfikowanym przez życie - Franek miał żyć bez smoczka a już w 4 dobie ciumkał go sobie słodko i sama mu go włozyłam do buźki ::) ech życie ::)

reklama
gonia77 pisze:
Olka21, tak mieszkam niedaleko, rzut berecikiem ;D. A na Woj....12 mam rodzinkę....często obok Twojego bloku chodzę i dlatego poznałam okolice ::).

Ja nie farbuję kłaczków...a wychodzą mi cholelnie...Nawet po przebudzeniu mam kilka na podusi :(. Dopóki karmię nie chcę stosować żadnych tabletek, a już o zmianie koloru nie myślę, bo bym chyba wyłysiała...a miałam takie ładne pióra...mam nadzieję, że dojdą do normy tak jak po 1 ciąży i karmieniu. Z obcinaniem nie mam problemu, bo noszę się na długo :laugh:...ale chyba coś będę musiała zrobić, żeby się wzmocniły...
Stosujecie jakieś bajerki przeciw wypadaniu włosów i łamaniu szponków?

Tak a gdzie mieszkasz moze Cie znam i czy rodzinke masz w moim blok ja mieszkam pod 3

Kochane moje....wszytstkim Wam razem i kazdej z osobna
bardzo dziekuje za gratulacjony :-* :-* :-* :-*

jutro rano dla 100% pewnosci lece na test z krwi

oczywiscie liczymy na córeczkę
Sławcio (mąz) twierdzi ze wie co zmajstrował ::) :p
i ze napewno dziurke w dziurce zrobił ;) >:D O0

Pati mój mąż głowe dałby sobie uciąć, że syna zmajstrował nawet po pierwszym USG u Wasilewskiego gdzie Maja się ujawniła cały czas liczył na cud, że jeszcze coś mieszkańcowi brzucha wyrośnie.
A Tobie życze spokojnych kolejnych miesięcy. Masz termin na marzec ??

Dzieki kobitki za info about okien i kłaków...
Pati to będziesz miała przemiły początek wiosny. Kiedy zamierzacie powiedzieć Samuelkowi? Ostatnio Piotrek pytał kiedy urodzę jemu drugiego braciszka ::) ::) ::)...chyba bym wykitowała ....razem z 4 facetami w hałsie :D :p ::)

Olka21 ja mieszkam na swobodnej a rodzinka blok obok Ciebie (nr 12)...ale nie kojarzę Cię z widzenia.

gonia77 pisze:
Dzieki kobitki za info about okien i kłaków...
Pati to będziesz miała przemiły początek wiosny. Kiedy zamierzacie powiedzieć Samuelkowi? Ostatnio Piotrek pytał kiedy urodzę jemu drugiego braciszka ::) ::) ::)...chyba bym wykitowała ....razem z 4 facetami w hałsie :D :p ::)

Olka21 ja mieszkam na swobodnej a rodzinka blok obok Ciebie (nr 12)...ale nie kojarzę Cię z widzenia.
Na Swobodnej w tym zóltym bloku koło placu zabaw, a rodzinka w bloku czy domku

reklama
Do góry