reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
dla nas najlepsze sa pampersy
a gdybym podwinela je na biodroweczki to siuski by gora plynely, tak jest jak za lekko zapne i sie zsuna z pupci na bioderka

A teraz z innej beczki
Kolezanka potrzebuje kupic niedrogo:
1. Kojec
2. Mate edukacyjna
3. Zabawke wiszaca do lozeczka, wzglednie stojak typu muzyczny ocean czy jak mu tam...

aaa jeszcze cos Wam powiem: kolezanka z Wrzesniowek dowiedziala sie ze jest w ciazy, pocz 5 miesiaca ::)
Jestem pod wrazeniem ::) ::)
Karmi piersia i bierze tabletki anty
Takie buty ::)

mkkafe pisze:
a gdybym podwinela je na biodroweczki to siuski by gora plynely, tak jest jak za lekko zapne i sie zsuna z pupci na bioderka

To tak jak u Majki :) a ostatnio trafilismy na pampersy (4) z elastyczna gora jak dla nas super :)

w holandii kupilam kiedys pampersy to mialy wlasnie taka elastyczna gore i rzepy, a tu widzialam tylko z taka gora w wersji majteczki, tamte jak dla mnie byly super. wczoraj wypilam dwa litry pepsi i chyba dlatego cala noc nie moglam spac, w dodatku wszystkie halasy jakies glosniejsze mi sie wydawaly...
dzisiaj pewnie taki sam upal jak wczoraj, a ja musze pare spraw na miescie zalatwic, porazka:(

asioczek pisze:
mkkafe pisze:

To tak jak u Majki :) a ostatnio trafilismy na pampersy (4) z elastyczna gora jak dla nas super :)

no właśnie ze te huggiesy sa elastyczne na pleckach i można sobie pozwolić na wywinęcie bez obawy rozlania zawartości ;)

Aśka no nie gadaj.... zrobili teraz też i pampersy elastyczne ::)
papugi :p :D

natalya no widzisz , każde dziecie wymaga czego innego ::)

MK jestem w szoku :o
nasza mata sprzedana
kojec mamy na sprzedaż ale nie tanio :p
bo to wypasiony model jest ;)

Mel to zapodaj jakas fote kojca. Ona chce taki jak ja mam - ja mam Brevi, (tzn niekoniecznie ta firma) metr na metr, nowy w sklepie kosztuje ok 350 zl no i chce taniej kupic...Zapytam jaka cena wchodzi w gre a Ty zapodaj fote i rzuc cene

Mate tez juz sprzedalam, a jak jej chcialam moja "wcisnac" to mowila ze nie kupi ;) A teraz kaze mi iszukac ;)

wciaz mnie wyrzuca z forum, :-[ :p w razie co to bylam ja mkkafe pod awaryjnym nickiem. O co chodzi z tymi forami, Noworodek tez mnie wciaz wyrzuca

o matko mam w domu powodz i przy okazji podlewa kwaitki sasiadow. chcialam wyprac pokrowiec od materaca, ale do pralki sie nie miescil, wrzucilam do wanny nalalam wody i chodzilam po nim w ta i spowrotem, tak kilka razy, myslalam ze mze mokry sie zmiesci ale nic. lala sie z niego woda bo nie moglam wykrecic, w dodatku zrobil sie takj ciezki ze go ledwo ruszylam i ciagnelam przez caly dom na balkon...zostal mi jeszcze jeden ale chyba sobie na arzie daruje:)
ide dzisiaj zaniesc potzrebne dokumenty do chrztu, mam nadzieje ze nie bedzie problemow

reklama
milkaaa pisze:
Mel to zapodaj jakas fote kojca. Ona chce taki jak ja mam - ja mam Brevi, (tzn niekoniecznie ta firma) metr na metr, nowy w sklepie kosztuje ok 350 zl no i chce taniej kupic...Zapytam jaka cena wchodzi w gre a Ty zapodaj fote i rzuc cene

Mate tez juz sprzedalam, a jak jej chcialam moja "wcisnac" to mowila ze nie kupi ;) A teraz kaze mi iszukac ;)

ja kliknieksz na KOJCE to się nasz pokaże :)
http://www.berber.pl/

tylko, że nasz ma jeszce wszyte 2 zabawki
taki telefonik i zegarek

za 300 do oddania plus koszty przesyłki

Do góry