reklama
dla nas najlepsze sa pampersy
a gdybym podwinela je na biodroweczki to siuski by gora plynely, tak jest jak za lekko zapne i sie zsuna z pupci na bioderka
A teraz z innej beczki
Kolezanka potrzebuje kupic niedrogo:
1. Kojec
2. Mate edukacyjna
3. Zabawke wiszaca do lozeczka, wzglednie stojak typu muzyczny ocean czy jak mu tam...
a gdybym podwinela je na biodroweczki to siuski by gora plynely, tak jest jak za lekko zapne i sie zsuna z pupci na bioderka
A teraz z innej beczki
Kolezanka potrzebuje kupic niedrogo:
1. Kojec
2. Mate edukacyjna
3. Zabawke wiszaca do lozeczka, wzglednie stojak typu muzyczny ocean czy jak mu tam...
asioczek
Fan(ka)
mkkafe pisze:dla nas najlepsze sa pampersy
To tak jak u Majki a ostatnio trafilismy na pampersy (4) z elastyczna gora jak dla nas super
natalya
Fan(ka)
w holandii kupilam kiedys pampersy to mialy wlasnie taka elastyczna gore i rzepy, a tu widzialam tylko z taka gora w wersji majteczki, tamte jak dla mnie byly super. wczoraj wypilam dwa litry pepsi i chyba dlatego cala noc nie moglam spac, w dodatku wszystkie halasy jakies glosniejsze mi sie wydawaly...
dzisiaj pewnie taki sam upal jak wczoraj, a ja musze pare spraw na miescie zalatwic, porazka
dzisiaj pewnie taki sam upal jak wczoraj, a ja musze pare spraw na miescie zalatwic, porazka
M
Melanie
Gość
asioczek pisze:mkkafe pisze:dla nas najlepsze sa pampersy
To tak jak u Majki a ostatnio trafilismy na pampersy (4) z elastyczna gora jak dla nas super
no właśnie ze te huggiesy sa elastyczne na pleckach i można sobie pozwolić na wywinęcie bez obawy rozlania zawartości
Aśka no nie gadaj.... zrobili teraz też i pampersy elastyczne :
papugi
natalya no widzisz , każde dziecie wymaga czego innego :
MK jestem w szoku
nasza mata sprzedana
kojec mamy na sprzedaż ale nie tanio
bo to wypasiony model jest
milkaaa
Czerwcowa mama'08
Mel to zapodaj jakas fote kojca. Ona chce taki jak ja mam - ja mam Brevi, (tzn niekoniecznie ta firma) metr na metr, nowy w sklepie kosztuje ok 350 zl no i chce taniej kupic...Zapytam jaka cena wchodzi w gre a Ty zapodaj fote i rzuc cene
Mate tez juz sprzedalam, a jak jej chcialam moja "wcisnac" to mowila ze nie kupi A teraz kaze mi iszukac
Mate tez juz sprzedalam, a jak jej chcialam moja "wcisnac" to mowila ze nie kupi A teraz kaze mi iszukac
natalya
Fan(ka)
o matko mam w domu powodz i przy okazji podlewa kwaitki sasiadow. chcialam wyprac pokrowiec od materaca, ale do pralki sie nie miescil, wrzucilam do wanny nalalam wody i chodzilam po nim w ta i spowrotem, tak kilka razy, myslalam ze mze mokry sie zmiesci ale nic. lala sie z niego woda bo nie moglam wykrecic, w dodatku zrobil sie takj ciezki ze go ledwo ruszylam i ciagnelam przez caly dom na balkon...zostal mi jeszcze jeden ale chyba sobie na arzie daruje
ide dzisiaj zaniesc potzrebne dokumenty do chrztu, mam nadzieje ze nie bedzie problemow
ide dzisiaj zaniesc potzrebne dokumenty do chrztu, mam nadzieje ze nie bedzie problemow
reklama
M
Melanie
Gość
milkaaa pisze:Mel to zapodaj jakas fote kojca. Ona chce taki jak ja mam - ja mam Brevi, (tzn niekoniecznie ta firma) metr na metr, nowy w sklepie kosztuje ok 350 zl no i chce taniej kupic...Zapytam jaka cena wchodzi w gre a Ty zapodaj fote i rzuc cene
ja kliknieksz na KOJCE to się nasz pokaże
http://www.berber.pl/
tylko, że nasz ma jeszce wszyte 2 zabawki
taki telefonik i zegarek
za 300 do oddania plus koszty przesyłki