reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

rechot dla dzieci jest inna rejestracja i nie ma tam takich dużych kolejek :) Ja mogę cie zarejestrować bo będę w okolicy w tym tygodniu, tylko musiałabym mieć dane dziecka, wasz adres i pesel dziecka i od kogo jest skierowanie. Jeśli jesteś zainteresowana to napisz mi to wszystko na priv.

To co dziewczyny zamykamy wątek zdjęciowy? Bestyja napisała mi, że to może zrobić tylko Aniaslu. Trzeba też stworzyć listę osób, które będą miały dostęp.

A w ogóle to ścięłam dzisiaj włosy :) Mąż do tej pory patrzy na mnie i kręci głową :D a mnie się bardzo podoba.
Wczoraj wysłaliśmy w końcu dziewczynki do dziadków więc będzie troszkę spokoju. Dzisiaj nie miał nas kto rano obudzić i w trójkę spaliśmy do 11-tej. Na jutro chyba nastawię jakis budzik, żeby trochę wcześniej wstać :D

reklama
Madziara,

jeśli się dobrze czujesz w nowej fryzurze to musi być ok ;)

szorowałam dzisiaj spacerówkę, mam nadzieję, że będzie przyzwoicie wyglądać. niestety nie da się zdjąć do prania. zobaczymy jutro w świetle dziennym jak wyschnie :0) padniętam jestem bo pół nocki nie spałam, a nie wiem jak będzie wyglądać dzisiejsza, bo młodej dziąsełka się nieźle zaczerwieniły i już wyczuć można zębolki. no chyba lada chwila się pojawią :-)

u nas teraz górne jedynki idą a młody wali takie kupy i jest mega giga hiper marudny że normalnie Bogu dziękuję każdego dnia za Virbucol i Dentinox

Madziara,

jeśli się dobrze czujesz w nowej fryzurze to musi być ok ;)

szorowałam dzisiaj spacerówkę, mam nadzieję, że będzie przyzwoicie wyglądać. niestety nie da się zdjąć do prania. zobaczymy jutro w świetle dziennym jak wyschnie :0) padniętam jestem bo pół nocki nie spałam, a nie wiem jak będzie wyglądać dzisiejsza, bo młodej dziąsełka się nieźle zaczerwieniły i już wyczuć można zębolki. no chyba lada chwila się pojawią :-)

Agnes...za mną dwie ostatnie nocki nie przespane. W dzien tez nie zaciekawie bo meeega maruda, wszędzie xle tylko na rączkach dobrze, no i pcha straszliwie te łapska do buzi. Do tego problemy z jedzeniem cycka ma , chyba dziasla tak go bolą, jak posmaruje żelem to jest ulga, więc kto wie ...może jakies zebole się szykują. Ech aż się boje dzisiejszej nocki.

Hej hej :-)

I pogoda sie popsula...dzien odpczynku...

...moje dzieci zakatarzone,zapodalam krople i mam nadzieje ze sie za bardzo nie rozwinie...w czwartek uciekam na dziale a po niedzieli do Sopotu,troszke jodu powdychac :-) i nozki pomoczyc w morzu :tak:...mam nadzieje ze zasluzylam i pogoda dopisze...

Ach te zebolki...my jestesmy na etapie gornych jedynek,smaruje malemu bobodentem i duzo masuje,no i nurofen w czopkach...teraz mamy nocki spokojniejsze,tfu,tfu,tfu co by nie zapeszyc...

Mam dzisiaj mega lenia...dobrze ze slubny wczesniej wroci to sie synkiem zajmie a Wikusia do kina z cioteczka popoludnia idzie :-) takze popoludnie nalezy do Kasiulki :-)....

hej, mieliśmy w planach basen a tu nici:eek: ponoć taka zmienna pogoda ma być do końca lata
Madziara, ja kiedyś nosiłam wyłącznie długie włosy a teraz jakoś lepiej się czuję w krótkich i jaka wygoda:tak:
też bym chciała pospać do 11:szok: ja się cieszę jak do 7.30 dzieci śpią, bo tak to 6.30 pobudka:eek:
Moja Misia też marudna przez zęby ale o dziwo noce w miarę spokojne, tzn budzi się na pociamkanie cyca

reklama
Witajcie!

Tulaski ząbkowe przesyłam, u Martynki wszystkie wyszły bezboleśnie,bo nie wiedziałam nawet kiedy nowe sie pojawiały :-)

Pogoda barowa, ale ważne że ciepło, jeszcze miesiąc i po lecie....dlaczego ono tak krótko trwa :-(

Do góry