reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Iza też wolałabym 10 miesięcy lata i 2 zimy :D nie mam nic przeciwko deszczom ale niech sobie pada w nocy a w dzień słoneczko świeci. Dzisiaj szłam w tej ulewie i spodnie miałam po kolana mokre.

Soppana ja tez się dobrze czuję w krótkich włosach, tylko mąż lubi jak mam długie :) Za to dziewczynkom nie ścinam bo uwielbiam wymyślać im przeróżne fryzury, upięcia i warkocze.

reklama
Iza też wolałabym 10 miesięcy lata i 2 zimy :D nie mam nic przeciwko deszczom ale niech sobie pada w nocy a w dzień słoneczko świeci. Dzisiaj szłam w tej ulewie i spodnie miałam po kolana mokre.

Ja dzisiaj poszłam na pocztę z trójką moją, Anulcia w chuście. Na poczcie Magdalenka w płacz, że ją nóżka boli. Zdjęła buty, okazało się, że obtarła pięty. Anulcia w chuście z przodu, Magulcia na plecach, Michalinka za rękę i w ulewie wracałyśmy do domu. To musiał być widok:-D

Po południu robiliśmy Michalince kinderparty "U Kubusia". 3h szaleństwa!

Fotoiza wiec strasznie mały brzuch...nawet sienie zaokraglił jak piłeczka tylko płasciutki;/ja bym sie martwiłą ,bo mój mi sie malutki wydawał;)
o ZĄBKACH PISAŁAM KAJA 6 PIERWSZYCH BEZOBJAWOWO PRZESZŁA,ALE WCZORAJ W NOCY BYŁ PŁACZ JAKBY JA ZE SKÓRY KTOŚ OBDZIERAŁ ,CHYBA PIERWSZY RAZ W ZYCIU TAK KRZYCZAŁA;((
No i dzisiaj Kasiulku my wrócilismy z Sopotu Gdyni i Gdanska...Gdanska niestety nie zwiedzilismy a bardzo chcialam bo jest jarmark dominikanski ,ale poprostu były takie korki ze stalismy godz w jednym takim///a ze wracalismy juz do domu a była godz 16 więc nie wysiadalismy z samochodu.
Jutro za to odwiedza nas kuzynka u której spalimy ,maja agroturystyke za Gdanskiem(w sumie na razie weselna sale dla zainteresowanych:www.salatereska.pl)tak więc nie bede sie nudziła,juz jutrom idziemy na nauke salsy do "La salsy";)

Hej :-)

Ja tam za latem nie przepadam a za zima tym bardziej :-D ale tez bym chciala zeby lato bylo zdecydowanie dluzsze,nie musza byc takie tropiki po 36st :szok:,bo ja juz tego nie przezyje :no:...a po niedzieli zapowiadaja 29st :szok::no:....

Arabella :-):-):-) WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA MICHALINKI!!! :-):-):-)....

Faktycznie fajnie to musialo wygladac ;-) biedna mamuska obladowana trojeczka laseczek ;-):-D....

Ja wyszlam tylko na chwile na rynek,ale dzieciaczki ze mna, poszlam bez parasola,w kapturze,Matt z folia na wozku,Wika parasol i peleryna a i tak wygladalismy :szok:....

Zbieram sie zaraz do kumpeli na Lesne,na kawusie,ploty i obgadac wyjazd do Sopotu...narazie nie pada....chyba dzisiaj lepsza pogoda bedzie coo???...

hej hej

Sto lat dla Michalinki !!!

jakiś kwadrans temu mąż zabrał Igora i zawiózł do dziadków, żeby go przepakować do auta i nad morze z kuzynką jedzie, no i dziadkami. Ciekawe ile ten mój maminsynek wytrzyma.

my mamy viburcol w pogotowiu, ale narazie nie potrzeba i oby tak dalej.
dobra, zabieram się za porządki w domu. mała baraszkuje na macie to mogę trochę uprzątnać ten chaos ;)

Arabella, wszystkiego najlepszego dla Michalinki z okazji urodzin:tak:
my wczoraj z całą rodzinką wybraliśmy się na zakupy i akurat zdążyliśmy między dwoma ulewami:-)

Wszystkiego najlepszego dla Misi

tort.gif

Rety jak ten czas leci, pamiętam jak jeszcze nie tak dawno Michalinka była w wieku Oliwki, a teraz to już taka panna! Szok!

Arabella, musiałaś fajnie wyglądać z 2 dzieci na sobie! Ludzie się nie oglądali?

Agnes, no to odpoczniesz sobie trochę od jednego dzieciaczka :tak:

Sali, Oliwka przy ząbkach nie płakała, gorączkowała owszem, ale płaczków jakiś wielkich nie było, oprócz jednego zęba, jeden wychodził tak strasznie, że właśnie też tak krzyczała jakby ją ktoś ze skóry obdzierał.

Ja od dziś na urlopie :cool2: Całe 3 tygodnie laby :rofl2: W poniedziałek jedziemy na kilka dni do Szczyrku, a narazie łapię oddech i odpoczywam od wszystkiego :-) Na szczęście pogoda ładna, nie pada już dziś, mam nadzieję, że przyszły tydzień też będzie ok, bo inaczej czeka nas siedzenie w hotelu :sorry:

reklama
uwierz mi nic nie straciłaś coraz wiecej tandety i chińszczyzny no i wogóle zapomnij że zaparkujesz w promieniu 20km od starówki - to już nie ten jarmark co kiedyś bez kitu żal mi tego bardzo

.Gdanska niestety nie zwiedzilismy a bardzo chcialam bo jest jarmark dominikanski ,ale poprostu były takie korki ze stalismy godz w jednym takim

Do góry