reklama
sali04
Mama-to moja kariera
Niestety sie nie wybieram,kolezanka sie nie odzywa a nie ma m do niej numeru telefonu,niedawno odnalazłysmy sie na nk;(
Z drugiej strony moze dobrze bo ja to słaba psychicznie jestem i pewnie z miesiąc po pogrzebie nie mogłabym zasnąc;((
Z drugiej strony moze dobrze bo ja to słaba psychicznie jestem i pewnie z miesiąc po pogrzebie nie mogłabym zasnąc;((
Nareszcie ciepło, choć noce juz zimne i przy otwartym oknie marznę.
W Zakopanym jak nigdy padało i padało do tego stopnia że zrobilam tylko kilka zdjęć i nawet jeszcze ich do swojego kopmutera nie wgrałam tak mnie ta pogoda zasmuciła. Martynka bardzo dzielna w deszczu szła nad Morskie Oko w którym się zakochała i chce tam wrócić. Bylismy w szoku jaką ona ma kondycje, zero zmęczenia, boleści i odcisków! Ciesze się, że lubi chodzić :-)
Dziś mnie naszło na zdjęcia o innej tematyce, bardzo lubie sesje ciążowe, i zamiast górskich to wrzuciałam jedną taką na bloga Izabela Sasinowska Foto Blog: Fotografia ciążowa Bydgoszcz może któraś chętna ;-)
W Zakopanym jak nigdy padało i padało do tego stopnia że zrobilam tylko kilka zdjęć i nawet jeszcze ich do swojego kopmutera nie wgrałam tak mnie ta pogoda zasmuciła. Martynka bardzo dzielna w deszczu szła nad Morskie Oko w którym się zakochała i chce tam wrócić. Bylismy w szoku jaką ona ma kondycje, zero zmęczenia, boleści i odcisków! Ciesze się, że lubi chodzić :-)
Dziś mnie naszło na zdjęcia o innej tematyce, bardzo lubie sesje ciążowe, i zamiast górskich to wrzuciałam jedną taką na bloga Izabela Sasinowska Foto Blog: Fotografia ciążowa Bydgoszcz może któraś chętna ;-)
sali04
Mama-to moja kariera
Iza widzialam sesjeciekawa z tym ze ja osobiscie wole duze brzuszki na sesji takie juz pod koniec ciąży,no chyba ze to był koniec ciązy???
My za jakąs godzinke zmykamy do Sopotu potem do rodzinki za Gdansk tak więc do "spisania"
My za jakąs godzinke zmykamy do Sopotu potem do rodzinki za Gdansk tak więc do "spisania"
Dziewczyny pogrzeb jest jutro o 11 w Rynarzewie. Ja niestety nie dam rady dojechać bo nie mam jak i nie mam z kim młodego zostawić. Gdyby któraś była jednak chętna to ja się dorzucę do wiązanki.
Oj szkoda ,że nie weszłam tu w piatek. Co prawda ja na pogrzebie nie byłam, bo mój Borys butli nie wypije i nie moglam go zostawic, ale jechała koleżanka, która tez się tu kiedys udzielała (nota bene założycielka watku bydgoskiego) i skladałyśmy się na wieniec wraz z lutówkami 2010. Gdybym wiedziała ,że też chcecie się dołożyc to powiedzialabym melanie. No ale trudno.
Nie to nie był koniec ciąży... mi sie podobają wszystkie brzuszki, te male i duże :-)Iza widzialam sesjeciekawa z tym ze ja osobiscie wole duze brzuszki na sesji takie juz pod koniec ciąży,no chyba ze to był koniec ciązy???
Wróciliśmy z Lichenia, ale jestem padnięta, do tego cierpie na moje plecy bo sie odezwały. Jutro zaczynam oczekiwane od grudnia zabiegi więc mam nadzieje będzie lepiej. Tak mi one doskwieraja ze dziś nawet aparatu nie zabralam i telefonem zdjecia robiłam
Hey dziewczyny jestem LUTOWKA 2010 - de facto nadal zbieramy na ten wieniec bo koleżanka wyłożyła i jak ktoś chce się dorzucić dane są u nas na wątku - wieniec był przepiękny szkoda że musiałyśmy z takiej okazji podarować jej kwiaty ;(
mam do was dziewczyny zapytanie - czy któraś mieszka rzut beretem do szpitala Jurasza??????????? bo nie mogę się tam za chiny ludowe dodzwonić żeby zarejestrować synka - a nie stać mnie żeby się przejechać z synkiem do bydgoszczy po to żeby se z Mariolą lub Inna Krysią pogadać w rejestracji .....jak coś proszę o info
mam do was dziewczyny zapytanie - czy któraś mieszka rzut beretem do szpitala Jurasza??????????? bo nie mogę się tam za chiny ludowe dodzwonić żeby zarejestrować synka - a nie stać mnie żeby się przejechać z synkiem do bydgoszczy po to żeby se z Mariolą lub Inna Krysią pogadać w rejestracji .....jak coś proszę o info
Rechot1sb, muszę Cię zmartwić, ale nie da się chyba inaczej. Dodzwonić do nich się to chyba cudem tylko można, ja w końcu zrezygnowałam z wizyty u nich i poszłam gdzie indziej. Trzeba przyjechać ze skierowaniem i to rano do rejestracji i niestety swoje odstać, bo kolejka zazwyczaj jest na jakąś godzinę i chyba trzeba mieć przy sobie skierowanie, nie da rady tak z marszu podejść i się zarejestrować bez odstania.
reklama
łłłłłooooo matko .... cholercia - a ja szukam immunologa zeby się też dziećmi zajmował i patrzyłam na necie w rankingach lekarzy i nie znalazłam nic u nas w woj ...poszłabym nawet prywatnie bo moja kuzynka rejestrowała synka w maju i ma termina na połowę listopada więc mniemam że na ten rok mogę zapomnieć ;/