reklama
Witajcie poświątecznie
obżerałam się, przyznaję się bez bicia )) troszkę się zmęczyłam wizytami i chodzeniem z tobołkami dla mojej gromadki hehe dzisiaj niestety długo nie pospałam bo chyba córcia z nadmiaru wrażeń żarłoczna na mleko matki się zrobiła hihi
dobra, idę obiadek dokończyć a Wy nie szalejcie z tym rozpisywaniem się ;p
obżerałam się, przyznaję się bez bicia )) troszkę się zmęczyłam wizytami i chodzeniem z tobołkami dla mojej gromadki hehe dzisiaj niestety długo nie pospałam bo chyba córcia z nadmiaru wrażeń żarłoczna na mleko matki się zrobiła hihi
dobra, idę obiadek dokończyć a Wy nie szalejcie z tym rozpisywaniem się ;p
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
no wronka, Ty juz rzeczywiście końcówka końcówki!
nie bede oryginalna, jak napisze ze sie objadłam :-)
teraz cięzej chodzić
a jeszcze cięzej zabrac sie za jakąs pracę...
pozdrowionka
nie bede oryginalna, jak napisze ze sie objadłam :-)
teraz cięzej chodzić
a jeszcze cięzej zabrac sie za jakąs pracę...
pozdrowionka
Wronka,
no fakt, ostatnia wielkanoc w ciąży )))
Iza,
nie miałaś czasu na jedzenie bo pewnie fotki pstrykałaś ))) udało Ci się zająca wielkanocnego złapać w kadr ??? ;p
coś ta córka mi krzyczy z sypialni, coś brzmi jak ej ej ej ... cycomanka jedna, lecę po nią hihi oby dziś całą nockę przespała
no fakt, ostatnia wielkanoc w ciąży )))
Iza,
nie miałaś czasu na jedzenie bo pewnie fotki pstrykałaś ))) udało Ci się zająca wielkanocnego złapać w kadr ??? ;p
coś ta córka mi krzyczy z sypialni, coś brzmi jak ej ej ej ... cycomanka jedna, lecę po nią hihi oby dziś całą nockę przespała
witam poświątecznie
u mnie wszystko zjedzone - nic nie zostało apetyt poprawiłam sobie odrobiną miodówki zrobionej przez babcię M:-)
mój cycoholik odkąd zasnął o 20 to już dwa razy mnie wzywał na dokładkę i tak do 23 sobie popija a potem śpi do 5
Ignaś ostatnio ma manię na pająki i pajęczyny, niby się nie boi, ale wszędzie się dopatruje i w poniedziałek w kościele pod samym ołtarzem drze się "mamooooo zobacz jaka wielka pajęczyna" normalnie myślałam że padnę
Wronka ech te końcówki:-) pewnie będę nudna jak napiszę że już niedługo
u mnie wszystko zjedzone - nic nie zostało apetyt poprawiłam sobie odrobiną miodówki zrobionej przez babcię M:-)
mój cycoholik odkąd zasnął o 20 to już dwa razy mnie wzywał na dokładkę i tak do 23 sobie popija a potem śpi do 5
Ignaś ostatnio ma manię na pająki i pajęczyny, niby się nie boi, ale wszędzie się dopatruje i w poniedziałek w kościele pod samym ołtarzem drze się "mamooooo zobacz jaka wielka pajęczyna" normalnie myślałam że padnę
Wronka ech te końcówki:-) pewnie będę nudna jak napiszę że już niedługo
Witaj juz w połowie pracowego tygodnia, ale zleciało.... hehehhe....
Heheheh...zając był za szybki, a ja za wolna :-)
Martyna jak była mała to krzyczała: "Eja, eja, ejaej..." wspominamy to do dziś i sama czasami teraz przyjdzie i tak do nas woła.
Dziś mam lenia, choc od rana zabralam się za pracowitość i próbuje cos zrobić, ale przy takiem pogodzie to ziewanie mnie zabija a ciśnienie zwala z nóg.
Iza,
Heheheh...zając był za szybki, a ja za wolna :-)
Martyna jak była mała to krzyczała: "Eja, eja, ejaej..." wspominamy to do dziś i sama czasami teraz przyjdzie i tak do nas woła.
Dziś mam lenia, choc od rana zabralam się za pracowitość i próbuje cos zrobić, ale przy takiem pogodzie to ziewanie mnie zabija a ciśnienie zwala z nóg.
reklama
Witam i ja poświątecznie. Niestety ja wczoraj odchorowałam święta - żołądek mi wysiadł i w ogóle lało się ze mnie. Na szczęście dzisiaj już jest lepiej. Mam tylko nadzieję, że to nie grypa żołądkowo bo w sumie objawy są podobne, aczkolwiej ja jej zazwyczaj nie łapałam.