reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witajcie poświątecznie ;)

obżerałam się, przyznaję się bez bicia ;))) troszkę się zmęczyłam wizytami i chodzeniem z tobołkami dla mojej gromadki hehe dzisiaj niestety długo nie pospałam bo chyba córcia z nadmiaru wrażeń żarłoczna na mleko matki się zrobiła hihi

dobra, idę obiadek dokończyć a Wy nie szalejcie z tym rozpisywaniem się ;p

Witam się i ja..

Te Święta jak dla mnie do najlepszych nie należały. Nudno i ciężko, nawet na spacer w niedziele z trudem wyszłam. No ale pocieszam się,że to ostatnie moje święta w ciązy...uffff:)

no wronka, Ty juz rzeczywiście końcówka końcówki!

nie bede oryginalna, jak napisze ze sie objadłam :-)
teraz cięzej chodzić
a jeszcze cięzej zabrac sie za jakąs pracę... :oo:

pozdrowionka

Wronka,

no fakt, ostatnia wielkanoc w ciąży ;))))

Iza,

nie miałaś czasu na jedzenie bo pewnie fotki pstrykałaś ;)))) udało Ci się zająca wielkanocnego złapać w kadr ??? ;p

coś ta córka mi krzyczy z sypialni, coś brzmi jak ej ej ej ... cycomanka jedna, lecę po nią hihi oby dziś całą nockę przespała

witam poświątecznie
u mnie wszystko zjedzone - nic nie zostało:-D apetyt poprawiłam sobie odrobiną miodówki zrobionej przez babcię M:-)
mój cycoholik odkąd zasnął o 20 to już dwa razy mnie wzywał na dokładkę:confused: i tak do 23 sobie popija a potem śpi do 5
Ignaś ostatnio ma manię na pająki i pajęczyny, niby się nie boi, ale wszędzie się dopatruje i w poniedziałek w kościele pod samym ołtarzem drze się "mamooooo zobacz jaka wielka pajęczyna":szok: normalnie myślałam że padnę:-D:-D:-D
Wronka ech te końcówki:-) pewnie będę nudna jak napiszę że już niedługo:-D:-D

Witaj juz w połowie pracowego tygodnia, ale zleciało.... hehehhe....

Iza,

nie miałaś czasu na jedzenie bo pewnie fotki pstrykałaś ;)))) udało Ci się zająca wielkanocnego złapać w kadr ??? ;p

coś ta córka mi krzyczy z sypialni, coś brzmi jak ej ej ej ... cycomanka jedna, lecę po nią hihi oby dziś całą nockę przespała

Heheheh...zając był za szybki, a ja za wolna :-)

Martyna jak była mała to krzyczała: "Eja, eja, ejaej..." wspominamy to do dziś i sama czasami teraz przyjdzie i tak do nas woła.

Dziś mam lenia, choc od rana zabralam się za pracowitość i próbuje cos zrobić, ale przy takiem pogodzie to ziewanie mnie zabija a ciśnienie zwala z nóg.

reklama
Witam i ja poświątecznie. Niestety ja wczoraj odchorowałam święta - żołądek mi wysiadł i w ogóle lało się ze mnie. Na szczęście dzisiaj już jest lepiej. Mam tylko nadzieję, że to nie grypa żołądkowo bo w sumie objawy są podobne, aczkolwiej ja jej zazwyczaj nie łapałam.

Do góry