reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hejka:-)
Wskoczyłam tutaj żeby się przywitać. Mam na imię Elwira i jestem mamą rocznej Oli i pięcioletniego Dawida. Od 2,5 roku mieszkam w Bydgoszczy ale wciąż narzekam na małe grono znajomych:-(
Jako że wciąż jestem w domu z córką jestem chętna na wszelkie powszednie spotkania na świeżym powietrzu:-)
Pozdrawiam...:-)

Iza napisz coś więcej o tych zajęciach:-)
Może mogłabym zapisać na nie syna, muszę się wziąć za niego od tej strony bo za chwilę zerówka a jemu do rysowania nie spieszno:-/

Martyna chodzi tam drugi rok, choc chyba juz za duża i od wrzesnia do starszej grupy musze ja zapisać.
Zajęcia są co czwartek o 16:30 malują, lepią, szyją, tworzą rózne cuda :-) Moja jest zachwycona nimi, może warto spróbować, bo koszt za miesiąc to 10zł :-)

Dziewczyny przypominam o pisaniu w odpowiednich watkach :) Spotkania dotyczą omówieniu spotkań a tutaj możecie pisać na wszystkie inne tematy :D

A chodzą tam też chłopcy? Tak pytam żeby Dawid nie czuł się jak rodzynek:-)
No...i co Ty w tym czasie robisz? Zostawiasz małą samą czy siedzisz nią???
Tak, chłopcy też tam chodzą - dziś malowali farbami zabytki Bydgoszczy na jakis konkurs :-)
My z mężem w tym czasie jedziemy do Auchana na zakupy, zajęcia trwają 1,5 godzinki.

Hej laseczki :-)

...ja zakrecona nadal po swietach,nie moge dojsc do ładu ;-):rofl2:...

Witam Nowe mamuski :-):-):-)......

...mi ten weekend nie pasuje na spotkanko...ale pozostałe jak najbardziej :-):-):-)...

Pozdrawiam ;-)...

reklama
Do góry