reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
a u nas dzis pieerwszy ząbek!
u nas w niedzielę się pojawił :)
a jak tam nocki? u nas wszelkie próby odseparowania od cyca kończą się klęską :( Michalina ciągle śpi z nami, czasem ok 5 udaje mi się odłożyć ją do łóżeczka i dokimać jeszcze do 7 ( o ile się Ignaś nie obudzi)
Iza, super fotki, dziewczyny pięknie pozowały

Ostatnia edycja:
witam wszystkie bydgoszczanki :)

dopiero dzisiaj rozczytałam się w tym wątku. Razem z mężem czekamy na nasze pierwsze maleństwo. termin na 17 sierpnia.

dzisiaj idziemy na pierwsze usg 3d zobaczyć jak nasz bąbel rośnie, może uda się podejrzeć co ma między nogami :D z podekscytowania nie mogę usiedzieć w miejscu :D a maluchowi właśnie strzelił 20 tydzień. kopie jak szalony :p

pozdrawiam

a jak tam nocki? u nas wszelkie próby odseparowania od cyca kończą się klęską :( Michalina ciągle śpi z nami, czasem ok 5 udaje mi się odłożyć ją do łóżeczka i dokimać jeszcze do 7 ( o ile się Ignaś nie obudzi)
Iza, super fotki, dziewczyny pięknie pozowały

ja młodą juz trzeci dzień karmię tylko raz dziennie... myślę ze jeszcze z dwa dni i odstawię w ogóle... śpi jeszcze mała z nami, ale nie ma problemow z zasypianiem w łozeczku, wiec bedzie ok... problem jest tylko w tym, ze w jednym pokoju dzieciaki mi za nic nie usną, bo rozbudzają sie nawzajem :-(

andzia - witaj!

Andzia witaj!!!

Iza super fotki :)

No ja niestety sprzątam :D, ale już mam większość za sobą. Dziewczynki swój pokój muszą same sprzątnąć więc mi została tylko łazienka, no i od jutra już powoli biorę się za gotowanie i reszta zakupów jeszcze doz robienia została.

I już po USG :) Zidentyfikowano pitola, na 100% chłopak :p najważniejsze, że zdrowy, serduszko chodzi jak szalone, poza tym wszystkie układy w normie :)

Witaj Andzia! Gratuluje synka!

Po tak pięknym dniu pada, mam nadzieje, że rano chmurką już wody zabraknie i bedzie słonecznie :-)
Jutro zakupki i małe sprzatanko, a w piątek może zrobie dziecku wolne do środy, bo niby ferie świąteczne się zaczęły, heheh...

Gratulacje ząbków? Kto u Was dziewczyny je pierwszy zobaczył? Sa z tego powodu przewidziane prezenty :-)

Gratuluję zębolków !

no ja ciekawa jestem czy Pati tak samo jak Igi będzie mieć zęby tak szybko. Przed nami jutro pierwsze szczepienia w przychodni ;)

Andzia,

witaj na BB no i gratuluję synusia.

Do nas też nikt w święta nie wpadnie, ale i tak sprzątamy hehe :p

dobra, padam ze zmęczenia więc czas do wyrka, jak tylko Pati oczywiście uśnie ;)
dobrej nocki

PS Wronka - dasz radę !!!! już za chwilę, chwileczkę przytulisz swą czterokilową kruszyneczkę - ale się mi rymło ;:))))

hej,

byłam dziś z córeczką u fryzjera. grzecznie spędziła czas, gdy mamusia robiła się na bóstwo ;)))
z gorszych wiadomości to niestety mój synuś znów kaszle, teraz go męczy suchy kaszelek we śnie, no i nadal kataru ma pełen nochal. tragedia po prostu z tymi choróbskami ;( no cóż, zadzwonię jutro do pana doktorka...

pewnie zajęte jesteście przygotowaniami ;)))

słodkich snów

reklama
Agnes, a byłaś z nim u laryngologa ? mnie latami lekarze leczyli na gardło, często miałam paskudny kaszel a dopiero rok temu wyszło, że od wielu lat to wszystko przez zatoki. Może Twój maluch złapał jakąś infekcję zatok i dlatego tak się męczy, a to świństwo ciężko wyplewić :/ Suchy kaszel przy zatokach też może być, przerabiałam to osobiście :/

Do góry