reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam mamusie :sorry: Poszukując informacji na temat bydgoskich klubów malucha trafilam na to forum. Kiedyś już sie rejestrowalam ale zanim coś napisałam musialam wyjechać do Anglii :-D Teraz powróciłam i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie:zawstydzona/y:
No wlasnie co do klubów malucha czy wiecie gdzie w Bydgoszczy sie takie znajdują? Znalazłam kilka ale powiem szczerze ze chodzi mi o coś innego.
Słyszałam od znajomej ze powstaje w Bydgoszczy teraz klub w którym poza standardową opieką na godziny i zajęciami dodatkowymi są co jakis czas spotkania z policjantami, strazakami z ludźmi od dogo terapi itd Poza tym wyprawiaja urodzinki, bale przebierańców itd. No i co odrózniac ma go od innych lubów malucha to jest on otwarty na dzieci chore, nadpobudliwe itd. to wlasnie moja znajoma ma takie dziecko i dlatego o tym mówila. Ma być tam jakas sala świateł, dzwiekow, zapachów, z łożkiem wodnym itd. co jest stosowane w terapii takich dzieci.
Czy któraś z Was słyszała o tym? Może wiecie gdzie i kiedy mają to otwierać? Mam nadzieje że w fordonie albo gdzieś w okolicach śródmieścia :tak:

Poza tym może trochę o mnie.
Jestem mamą rocznego chłopczyka. Mieszkam w tej chwili w okolicach reala aczkolwiek myślimy o przeprowadzce naq fordon gdzie kiedyś krótko bo krótko ale zamieszkiwaliśmy.

reklama
Hej KlaudynkaK
Koło reala to głośno macie ;-)
Ogłaszało się pare takich klubów malucha, ale o tych bajerach dla dzieci chorych/nadpobudliwych itd nie słyszałam... Ale wiem, że takie terapie prowadzone są w naszym mieście, nie koniecznie w klubach malucha.. Tylko gdzie... Hmm... Tego nie pamiętam, ale opiekowałam się chłopcem który jeździł na takie "coś"... Wuja Google pewnie wie więcej niż ja.. :)

Renifer,

walentynki ? :-D no to byłyby pamiętne ....
u lekarza byłam i oczywiście nic się nie dzieje i narazie nic nie wskazuje na to, że jutro zacznę rodzić :-D serduszko ładnie bije.

W pt planuję iść na ktg ( o ile nie urodzę ).

Klaudyna,

Witaj na forum bydgoskim. ja też nie słyszałam o takim klubie malucha.

Hej,

to nie byłam ja :-D ale to przerażające, bo jak szybko musiała pójść ta akcja porodowa skoro nie zdążyli dojechać ....

a tak wogóle to mówcie mi Angelina Jolie, bo mi niania Igusia dziś zwróciła uwagę, że mam już usta nabrzmiałe :-):szok: coraz bardziej mi się wydaje, że to kwestia kilku dni maksymalnie jak się rozdwoję... obym tylko bardziej nie puchła ... no i przeraża mnie ta pogoda, bo ktoś do Igusia musi dojechać no i my dotrzeć do szpitala ....

jak mija Wam Tłusty Czwartek ??? pączki zjedzone ? :-D:rofl2: my narazie po jednym wciągnęliśmy ;-) planuję jeszcze jeden przynajmniej, obżeram się przed przymusową dietą matki karmiącej :cool::-p

Druga kolezanka tezto nie byla :-D jeszcze czeka, ma rodzić w jakims nowym miejscu które od miesiaca jest dostepne i dzwoniła to ja zapraszali bo maja dopiero jedno dziecko :tak: a ja gula zapomniałam gdzie to ma byc :szok:

Wróciłysmy jak bałwanki z przedszkola, jemy i za chwile na plastyczne ruszamy.
Pączki.... kupiłam dla siebie 2 sztuki, choć zawsze wiecje zjadalam i leżą, moze wieczorej spróbuje bo nie mam dzis apetytu :confused2:

agnes - dobrze ze to nie Ty!

ja pączków nie jem, odchudzam sie!
jak sie odchudze to sobie zrobie tłusty czwartek! ;-)

zdrówka dla wszystkich!

reklama

Załączniki

• Córa taty.jpg
    Córa taty.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
Do góry