reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Kaasiulka,

oczywiście nadal czekamy ;-) zostanę jedyną na świecie kobietą w nieustającej ciąży:rofl2:

słyszałam o tej rodzinnej praktyce lekarskiej, na leśnym chyba przyjmują ? trzymam kciuki, żeby szybko udało się to paskudztwo wypędzić

reklama
JJ a możesz się przepisem na chleb podzielić? wyrabiasz go w specjalnej maszynie do chleba?

Agnes jak leżałam na patologii ciąży to rekordzistka urodziła 16 dni po terminie - mam nadzieję, że urodzisz chociaż ciut wcześniej.

U nas też chorobowo Maja od piątku zapalenie ucha Tusiek krtani, na dodatek mąż też chory, nie wiem które z tej trójki bardziej marudzi. Już nie mogę się doczekać kiedy się zrobi cieplej tylko mam obawy czy nas nie zaleje w ogrodzie mamy ponad metr śniegu. Płota 110cm nie widać.

Asioczek,

to istny pomór w domu. to ty się trzymaj wśród zarazy.
16 dni ? :szok: to już znęcanie się nad kobietą :crazy:

przed chwilą skończyłam prasować, odkładałam to od 4 dni :-D a dziś 3 pralki wykonałam więc znów coś się pojawi :rofl2: zagoniłam męża do wieszania na suszarkach :tak:

dobra, za chwilę znów będę się kładła z nadzieją :-pże to już ... :rofl2:

dobrej nocki i zdrówka

Byłam z Monika u lekarza - znowu ma zapalenie ucha, ale tym razem drugiego. Bal w przedszkolu odpada, sama doszła do wniosku że nie pójdzie. W związku z tym przekładam wizytę u laryngologa bo i tak za dwa tygodnie muszę iść z Moniką na kontrolę to już ich wezmę razem.
Aaaa i wstawiłam fotki Nikodema :)

Na wstępie choróbskom mówimu A sio ! Coś te uszy teraz takie popularne :confused: i u mały i u dużych......
Fran dziś w nocy jak się gramolił do nas do wyrka to też kaszlał.

Agnes zapytam standardowo, czy już :-D ?

Asioczek płota nie widać, powiadasz......a jutro ma znów nawalać śnieg do 15-20 cm na dobę u nas a do tego zawieje i zamiecie........normalnie marzę o tym :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Chleb piekę normalnie w piekaniku. Najpier był to pszenny na drożdżach z przepisu Agnes - podała na forum - ale jakoś tak mnie temat wciągnał i zaczełam w necie czytac o mąkach chlebowych i tam znalazłam strony kobitek, które całe blogi o wypieku chleba prowadzą. No i postanowiłam zrobic chleb na zakwasie - wg ich przepisu........w sobotę drugie podejcie do żytniego na zakwasie, może nie upadnie hihihihi.

Moje dziecię dziś ma wczesniejszą pobudkę, bo o 8,00 już śniadanie w przedszkolu a potem wyjazd do Opery na przedstawienie. W sumie opera jest wielka więc może więcej przedszkoli tam bedzie? Czy któryś przedszkolak też dziś do Opery jedzie?

Zmykam na kawkę, bo dziś mega szybko jestem na nogach.

biedna Monisia, bal jej odpadł :-(

JJ,

faktycznie, uszy popularne. Ja przerabiałam bóle uszu w dzieciństwie i mam nadzieję, że nigdy już to do mnie nie wróci.

standardowa odpowiedź: wieczny dwupak :laugh2::rofl2:

żadnych skurczy<byków>, ale zdaje się, że ciut niżej jest mój brzuch. poza tym, beznadziejna noc, żadna pozycja nie była dobra, a przebudzałam się leżąc na wznak z obolałymi wnętrznościami. Może Pati kickboxing trenowała :baffled:

Igi też mi nie pomaga, bo wstał jeszcze wcześniej niż wczoraj i twierdził, że już jest dzień więc muszę wstać a on bajki chciał oglądać :eek::sorry: z 20 min udało mi się go jeszcze przetrzymać w moim wyrku, ale i tak jestem zmęczona.

moi rodzice też mają cały ogród śniegu :confused2: wyrośnięty wnuczek zdaje się dostał fuchę odgarniania jak najdalej od piwnicy.

Witajcie...

Agnes to na kiedy masz lub juz miałas termin... ja sklerotyczka jestem :zawstydzona/y:

Moje dziecko dziś w przedszkolu ma zaległe przedstawienie dla Babci i Dziadka, wstala chetnie cała podekscytowana :tak: a za 2 godzinki będe miała gości z tej okazji :-)

Uszy mówicie, odpukac u nas jeszcze nikt tej przypadłosci nie miał....słyszałam, że to bolesne?

Na jutro, to jeszcze jest szansa, nawet większa niż wygranie w totka ;-)
Moją doslownie jak pisałam po 8 dniach spóźnienia siłą wypychali, tak uparta była i zostało jej do dziś :laugh2:
Trzymam kciuki i zaczynam oddychać !

reklama
Do góry