reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam mamusie :sorry: Poszukując informacji na temat bydgoskich klubów malucha trafilam na to forum. Kiedyś już sie rejestrowalam ale zanim coś napisałam musialam wyjechać do Anglii :-D Teraz powróciłam i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie:zawstydzona/y:
No wlasnie co do klubów malucha czy wiecie gdzie w Bydgoszczy sie takie znajdują? Znalazłam kilka ale powiem szczerze ze chodzi mi o coś innego.
Słyszałam od znajomej ze powstaje w Bydgoszczy teraz klub w którym poza standardową opieką na godziny i zajęciami dodatkowymi są co jakis czas spotkania z policjantami, strazakami z ludźmi od dogo terapi itd Poza tym wyprawiaja urodzinki, bale przebierańców itd. No i co odrózniac ma go od innych lubów malucha to jest on otwarty na dzieci chore, nadpobudliwe itd. to wlasnie moja znajoma ma takie dziecko i dlatego o tym mówila. Ma być tam jakas sala świateł, dzwiekow, zapachów, z łożkiem wodnym itd. co jest stosowane w terapii takich dzieci.
Czy któraś z Was słyszała o tym? Może wiecie gdzie i kiedy mają to otwierać? Mam nadzieje że w fordonie albo gdzieś w okolicach śródmieścia :tak:

Poza tym może trochę o mnie.
Jestem mamą rocznego chłopczyka. Mieszkam w tej chwili w okolicach reala aczkolwiek myślimy o przeprowadzce naq fordon gdzie kiedyś krótko bo krótko ale zamieszkiwaliśmy.

reklama
Hej KlaudynkaK
Koło reala to głośno macie ;-)
Ogłaszało się pare takich klubów malucha, ale o tych bajerach dla dzieci chorych/nadpobudliwych itd nie słyszałam... Ale wiem, że takie terapie prowadzone są w naszym mieście, nie koniecznie w klubach malucha.. Tylko gdzie... Hmm... Tego nie pamiętam, ale opiekowałam się chłopcem który jeździł na takie "coś"... Wuja Google pewnie wie więcej niż ja.. :)

Renifer,

walentynki ? :-D no to byłyby pamiętne ....
u lekarza byłam i oczywiście nic się nie dzieje i narazie nic nie wskazuje na to, że jutro zacznę rodzić :-D serduszko ładnie bije.

W pt planuję iść na ktg ( o ile nie urodzę ).

Klaudyna,

Witaj na forum bydgoskim. ja też nie słyszałam o takim klubie malucha.

Hej,

to nie byłam ja :-D ale to przerażające, bo jak szybko musiała pójść ta akcja porodowa skoro nie zdążyli dojechać ....

a tak wogóle to mówcie mi Angelina Jolie, bo mi niania Igusia dziś zwróciła uwagę, że mam już usta nabrzmiałe :-):szok: coraz bardziej mi się wydaje, że to kwestia kilku dni maksymalnie jak się rozdwoję... obym tylko bardziej nie puchła ... no i przeraża mnie ta pogoda, bo ktoś do Igusia musi dojechać no i my dotrzeć do szpitala ....

jak mija Wam Tłusty Czwartek ??? pączki zjedzone ? :-D:rofl2: my narazie po jednym wciągnęliśmy ;-) planuję jeszcze jeden przynajmniej, obżeram się przed przymusową dietą matki karmiącej :cool::-p

Druga kolezanka tezto nie byla :-D jeszcze czeka, ma rodzić w jakims nowym miejscu które od miesiaca jest dostepne i dzwoniła to ja zapraszali bo maja dopiero jedno dziecko :tak: a ja gula zapomniałam gdzie to ma byc :szok:

Wróciłysmy jak bałwanki z przedszkola, jemy i za chwile na plastyczne ruszamy.
Pączki.... kupiłam dla siebie 2 sztuki, choć zawsze wiecje zjadalam i leżą, moze wieczorej spróbuje bo nie mam dzis apetytu :confused2:

agnes - dobrze ze to nie Ty!

ja pączków nie jem, odchudzam sie!
jak sie odchudze to sobie zrobie tłusty czwartek! ;-)

zdrówka dla wszystkich!

reklama

Załączniki

• Córa taty.jpg
    Córa taty.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
Do góry