reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

hej na njubornie na szybko wyszlo jutro wspolne spacerowanie moze macie ochote sie przylaczyc, wstepnie oklo 13 w parku na lesnym, tym kolo czarnego kota ;D
no to chyba tyle ;D

reklama
uff mam juz neta:)
asioczek mam nadzieje ze cioci nie jest za glosno ;D maly faktycznie dosyc glosny jest:p nawet nie tyle placze co strasznie krzyczy i wydaje jakies dziwne kosmiczne dzwieki, najgorzej jak go wsadze do lozeczka na chwile:( z tego co zauwazylam to pod nami mieszka pani ok.40(moze mniej) chyba w takich kasztanowych wlosach..., ktos tutaj tez pogrywa sobie na pianinie:) jak dla mnie to mieszka sie bardzo dobrze
melcal eszczescie ze to nie okazalo sie czyms groznym...a mala juz przyzwyczajone ze caly czas z mamusia teraz ciezko ci sie bedzie oderwac na chwilke
mam pytanko: czy widzilyscie moze film wyznania gejszy?? warto zobaczyc?? czytalam ksiazke i bardzo mi si spodobala...ale to bylo pare lat temu wiec moze dlatego mi sie podobala....nie pamietam za bardzo:)

Witajcie, tym razem zwracam się do Was z ogromną prośbą.

Córka naszych znajomych zachorowała nagle w tym roku na cukrzycę. W ciągu jednej godziny dotychczasowe życie Karoliny zmieniło się diametralnie i nieodwołalnie. Jej rodzice zbierają pieniądze na pompę insulinową, która znacznie ułatwi jej życie. Każdy z nas może im pomóc wpłacając 1% podatku na konto Fundacji Dzieciom, gdzie rodzice zgłosili dziecko i gdzie ma założone swoje subkonto.

Poniżej znajdziecie link ze stroną Karoliny:
http://www.dzieciom.pl/index.php?strona=lista.htm&show=3170

Każdy kto chciałby pomóc może wpłacić 1% należnego podatku w terminie składania zeznania na rachunek bankowy Fundacji Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"

PKO BP XV o/Warszawa
95 1020 1156 0000 7902 0007 7214

Przelew jako dokument wpłaty powinien zawierać: imię i nazwisko, adres wpłacającego oraz kwotę wpłaty.
Tytuł przelewu powinien brzmieć:

3170-Dla Fundacji Dzieciom "Zdążyć z Pomocą",
1% podatku zgodnie z art. 27d Ustawy KRS 0000037904

Bardzo ważny jest numer na początku treści (3170) jest to numer ewidencyjny Karoliny, dzięki któremu Fundacja będzie wiedziała, że ma dokonać przelewu na jej subkonto. Proszę nie sugerować się podaną na stronie internetowej treścią przelewu – dotyczy ona darowizn pozostałych, nie 1% podatku.

Pozdrawiam.
Mago

Ps. Jeśli możecie przeslijcie ten mail dalej do swoich znajomych - moze razem uda nam sie zebrac cała kwotę.

Czesc Dziewczyny!
Pisze drugi raz, nie liczac przywitania sie na forum :)
Mam pytantko do was, zwłaszcza do mam ktore maja juz swoje pociechy, a mianowicie ktory szpital by zaproponowały do urodzenia dzidziusia,Miejski na Kapusciskach czy Biziel???????????????????????
Mimo, ze ja mam jeszcze troche czasu do wyboru, ale to własnie pytanie mnie nurtuje :) Pozdrowionka dla Wszystkich

Miśka T to pytanie było kiedyś zadane na innym forum gdzie wiekszość z nas kiedyś pisywała
każda z nas miała swoje zdanie

Ja od samego początku chciałam rodzić w 2ce i tak sie też stało
Byłem super zadowolona ale sądzę, że dzięki umówionej położnej było tak, a nie inaczej
Każda z nas ma inne wymagania i trudno jest powiedzieć jednoznacznie gdzie lepiej rodzić
Ja nie poszłabym nawet siłą rodzić do Biziela ;D Zaliczam sie do osób wymagających ;)

Czyli w Bizielu jest az tak zle??? myślałam, ze tam sie polepszyło chociaz troszke?? Ale dzieki za kilka słów na ten temat.

Misia T może się polepszyło, ja przedstawiłam tylko swoją opinię - co nie oznacza, że tam jest trzeci świat ;)
ale ja bym nie chciała tam rodzić i już :)

Laski, która mieszka w okolicach liceum Salezjanów we Fordonie ??

dziewczyny ne wiecie moze co sie stalo dzisiaj ok godz 20.30??siedzialam w szkole i nagle bylo slychac pelno policji, chyba straz pozarna karetki, gdzies w centrum, chlopak ktory pracuje w wojsku musial szybko do pracy leciec, dosyc dlugo bylo slychac ten halas...ciekawa jestem czy to cos powaznego sie stalo???

ja nic nie wiem
ale jutro sie dowiem ::)

natalya muszę Tobie powiedzieć, że wpadałm na pewnien wątek gdzie popisujesz i muszę przyznac, że jestem pod wrażeniem Twojej dorosłości
jesteś młodsza ode mnie ale w pewnych kwestiach mądrzejsza :)

reklama
mel nie przesadzaj, bo mnie zawstydzasz ;D mysle ze kazda kobieta ktora zostaje matka zaczyna inaczej patzrec na wiele spraw i zmienia sie tok myslenia(no moze z malymi wyjatkami), pare dni temu zaszokowalo mnie to co zobaczylam, jechalismy ulica pomorska, bylo ok. 20, w bramie staly dwie dziewczyny ok.18 lat i tzrech chlopakow, ta jedna dziewczyna tzrymala na reku dziecko ok roku...i papierosa!!!!!! co za matka(mysle ze to jej, nie dosc ze o tej godzinie z dzieckiem w bramie stoi to jeszcze z fajka!!!! szkoda dziecka:( jaka przyszlosc je czeka z taka opiekunka!!!!!! mialam ochote przywalic tej dziewczynie, brakowalo jeszcze tylko zeby piwo sobie popijala
a ja chyba sama zostane na jakis czas:( moj niemaz bedzie musial zostac pare dni w szpitalu, wylal mu sie plyn rdzeniowy czy jakos tak, ktory jest miedzy kregami i od jakis 3 miesiecy chodzi z okropnym bolem, ani leki ani chiroterapeuta ani rehabilitacja nie pomagaja, chca go jednak poslac do innego szpitala na obserwacje zeby zasiegnac rady jeszcze kogos, prawdopodobnie skonczy sie operacje...mam teraz kaleke w domu i mam nadzieje ze to nie skonczy jakos powaznie:(

Do góry