reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Mk gratuluje rewelacyjnych osiągów Jagody :)

My szczepimy sie 17 - ciekawe co tam nam pomierzą....hihi....u nas w przychodni zawsze mierzą i ważą i obwód głowy i brzuszka biorą......nie wiem czemu inne piguły maja esy, żeby dziecko zmierzyć, przeciez rodzic ciekaw......Ostatnio mielismy wage na 50 centylu (tak jak poprzednio) ale wzrost juz poza 97 !!! (zwiekszyli nam ilość wit. D3 ) aż sie boje co bedzie teraz......

pozdrawiam mamay

p.s. wronka idzie wieczór - trzymam kciukole hihih

reklama
hihihi natalya to tak jak mój psiak ;D ;D ;D ;D plastikowe worki i butelki są najfajnieszje :D

wronka trzymaj się dziewczyno :D jesteśmy z Tobą

JJ
a ja nie sprawdzałam na jakim centylu jest moja córcia - pojutrze się szczepimy, to sprawdze

ciekawe co sie dzieje z Daga i Aldikiem. Nalaseczka wierze ze nas czyta

pozdro 

powiedzcie gdzie w bydzi znajde fajne oprawki do okularow?? Bylam tylko w VE w Geant ale nic tam nie wybralam ::) :p

yyy no ja kiedyś kupiłam w tesco - tam był optyk ale nie wiem czy jeszcze jest ::)

ale zawsze największy wybór był właśnie w geancie ::)

jeszcze jest taki stary optyk na Gdanskiej 9 czy 11 - dokładnie nie pamiętam jaki to numer - tam też bywały fajne glasy

i na Dworcowej koło Gdańskiej - ale nie wiem czy NIE SŁONECZNE też tam mają ::)

mkkafe, ladne oprawki sa tez w optyku w Galerii Pomorskiej i pod Arkadami, przy przejsciu na Focha( taki nowy optyczny, obok miesnego Viando) ;)

Dobrej Nocki!!!

idziecie dzisiaj do kina?? ja sie zastanawiam bo jestem okropnie zmeczona, podobno jest bardzo slisko dzisiaj wychodzil juz ktos???

cześć :)

Jestem i podczytuję..... ale jakoś nie mam nastroju na pisanie....

Natalya - niom... Grześ jak tylko z klatki wyszedł, to orła wywinął... tak ślisko jest..... posiedze w domku...

A wczoraj późnym wieczorkiem - jak mi się zachciało do hipe pojechać, to o mały włos bym zakrętu nie wyrobiła autem..... ale to tylko tak na osiedlowych drogach.... A.mówi, ze na głównych można spokojnie jechać.....

MK - gratuluję wymiarów Jagódce :) jeszcze trochę, to Agusię dogoni...:)) Ja tam obstawiam,że masz śmietankę - kremówkę, a nie drożdze  ;) :laugh:A jak zakup łyżew? My też się szykujemy, ale jakoś nie możemy wybrać..... Ja to tradycjonalistka jestem i chciałabym takie - jak mi gwizdnęli z piwnicy - czyli białe skórzane figurowki :) A pojeżdzić jest fajnie... Mój A. teraz chodzi z owiniętym kolanem - już 5 dzien za chwilę przyjemności - hihihi

A okularki ja sobie wybrałam w Auchan....

Wronka - ta Twoja córa to już taaaaka duża... a dopiero co z brzusiem chodziłaś..... ale mnie na wspominki zebrało.... ehhhh...

Idę robić dziś cebulową z białym wytrawnym winem na obiadek.... (to dla tych co karmią piersią  ;D - ale jestem paskudna, co?)

reklama
hejkum ;D

Dzięki dziewczynki za wsparcie....heheh dzisiejsza nocka też niezła...no co prawda raz musiałam się złamać i dać córci cyca gdzieś ok 4, ale za to wstawaliśmy tylko dwa razy...raz dać smoka, raz cyca...hehehe, ale ten cyc to w sumie moja wina bo nakarmiłam córcie ok 21.00 i poźniej już jej nie karmiłam dlatego zgłodniała, pewnie jakbym ją dokarmiła na śpika, to by się nie obudziła ok. 4.00, ale ogólnie jest dobrze... ;)

Aldik...heheh no...mi się też wydaję ,że dopiero co ją urodziłam ...a to już taaaka pannica :laugh:

Do góry