reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

witam mamęCyprysia :)

Anecia duuuuże brawa dla córeczki :)

Irin my bylismy z polecenia Olji u dr Łyczywek i w sumie sama nie wiem co o niej sądzę ::) nie ziębi i nie chłodzi ;D

Dagcej to se na lodówke HASŁO przyklej ;D

reklama
Hej.... ;D

Witam mamęCyprysia ;)

My ze spacerkami też różnie....ale ostatnio nadrabiamy byłyśmy wczoraj i dzisiaj...a pogoda super...piekne słoneczko...i nawet nie było tak zimno...

daga.....a już myslałam....,że Ty znowu na bora bora wyjechałaś...heheh

niewiem co jescze chciałam...chyba będę musiała pisać z Wami na bieżąco...bo póxniej zapominam...qrcze...starość nie radość...jakiś bilobil by się przydał....

aha Weroniczka...chyba przygotowuje się do raczkowania...bo sie tak smiesznie buja...hehehe

witam wszystkie bydgoszczanki..:).juz raz wydawalo mi sie e dzisiaj sie z wami witalam tutaj ale nie ma mojego postu..:(..ja jestem z fordonu..:)..czy oprocz mamyCyprysia jeszcze jakas mamusia jest z fordnu??..

WITAM nowe mamy!!!
u nas cos dziwnegos ie dzieje bo niby idzie nowy zabek, amly sie slini ale nie pcha tak raczek do buzi...a zeby zasnal..koszmar..wczoraj go 2 godz usypialismy, juz spal i dalej normalnie darl sie przez sen jakby go ktos ze skory obdzieral
co do spotkania to ja tez chetna jak nic mi nie wypadnie bo ostatnio zawalona jestem.....

Hello
Wszystko przeczytalam ale nic nie pamietam

Dagcej mialam pytac co sie z Toba dzieje

Aldik zgadza sie, ja skorpionica jestem, a to az tak widac??? ;D

Witam nowe mamuski

My na basenik tez chyba dopiero na wiosne, chyba ze mezyka sciagne...
A do FP - sama nie wiem, tam jest tak glosno...

Wronka gratulacje kumatej corci, szybko sie bierze ze raczkowanie, widzialam foty - superowe

mamacyprysia dziwna ta polozna...wg mnie wariatka :p sorki za szczerosc, nie powinno sie tego robic. Laktacja unormuje sie do konca pierwszego miesiaca, trzeba niestety to jakos przezyc

U nas slinotok - rety, caly dzien Jagodka robi "brrrrrrr" (samochodzika) i slina cieknie. Dzis kupilam jej trzy sliniaki i trzy oplula.

Witajcie :)

didi - ja też z Fordonu :)

MK - a Tys październikowa, czy listopadowa? Bo ja z 14.11 jestem.... Jak to mówią - swoj swojego ..... ;)

reklama
hejka :)

kto był na maratonie w kinie ? :D

zastanawiam się co by tu dzisiaj robić ::) mąż w trasie .... pewnie udamy sie do babci do fordonu :)
od kąd mam Pariskę, to częściej jeżdżę do mojej mamy ::) a nie mam blisko, bo w sumie wychodzi prawie 30 km
jak nie było jeszcze Paris na świecie to mama mieszkała 3km ode mnie i bywałam u niej baaardzo rzadko ::)

...dzieci to potrafią wszystko zmienić ...tylko tym, że są ::) :)

co tam u Was kobitki ? :)

Do góry