reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
hejka,
witaj mamcyprianka - napisz cos o sobie i synusiu, hehe toz to malutek kompletny, fajowo masz, ale pewnie zmeczona jestes jeszcze, co?
taki maluszek na poczatku samym bywa absorbujacy- ale to jest w nim najpiekniejsze, heh alem sie rozmarzyla

nooo, a my spotkalysmy wczoraj cala rodzinke parisowa - co do tych chlopcow to tez mialam odruchy destrukcyjne, w ogole nie zwracali uwagi ze maly baczek tez chodzi, potracali ja ehhhh, ze oni nei mysleli to nic dziwnego ale ze ich mamy t jzu dziwne
my ostalysmy skierowanie na okreslenie profilu alergicznego - bylysy juz w szpitalu sie umowic
lekarka chce sprobowac jednoznacznie okreslic jaka alergie ma mtysia czy pokarmow czy wziewna czy kontaktowa, hymm dobre i to
bo mi sie juz to wszystko powoli przestaje podobac, wrrrrrrrrrr

dobra, koncze, jak sie mala obudzi idziemy na butkowe zakupy, bo papucie jej sie zrobily za male, jak i kozaczki :D

Witajcie!

Ja to niezależnie od pogody-jak na razie codziennnie zaliczam spacery!
JJ-fajne zdjęcia!Ja też fordoniara-należałam do tego kościoła koło Hyper-moi rodzice mieszkają na Tatrzańskim!

Mkk-dzięki-wiem ,że tu,ale nie mogę znależć wątku!Podasz mi leniwej???Ja też styczniówka w tym tyg.stuknie mi 31!
Olij,Mel-a u alergologa byłyscie w Alergovicie?Jeśli tak to poproszę o opinę!
A my chrzciny prawdopod.na początku kwietnia-jak mój braciszek przyjedzie,no i jeśli ksiądz nie zrobi problemu-bo my w grzechu żyjemy :-[A przy okazji-moze wiecie czy w Wielkim PoScie chrzczą???

Pozdrawiam cieplutko w te mrożne dni!

wiecie moze jak pomniejszyc zdjecie??bylabym wdzieczna za pomoc bo nie moge tego rozszyfrowac.
MAM PYTANKO:czy wasze dzidzie tez na poczatku nie chcialy odejsc od cycka?jesli tak to czy to sie potem unormowalo bo moj synus nie chce w ogole spac u siebie w lozeczku bo od razu placze i musze lezec z cyckiem przy jego buzce-wtedy zasnie.

Haloo

Mk ten po lewej to mój męzulek i musze ci powiedzieć że sympatycznie mi się z nim żyje... :laugh:

Irin widze że zimowe spacerki służą bo pulachy na zdjeciu macie super !!!
A co do "grzesznych" to mam znajomych, którym ksiądz nie robił problemu. A poza tym nas nikt o "papiery" nie pytał jak zgłaszaliśmy chrzest.

mamoCyprysia witaj. Franek to nasze 1 dzicko i też nie wiedziałam, że one mogą tyle na cycu wisieć  ;D Ale to sie z czasem zmieni. Na poczatku, jakieś 2-3 tygodnie spalismy razem, bo mały oprotestował lóżeczko. Juz myślałam nawet, że może jakaś zyła tam biegnie albo, że mu za twardo. Dziś spi sam.

Od pewnego czasu Franek strasznie kręci sie w łożeczku jak spi i odkopuje kołderkę. Ja jestem zwolenniczka snu w temperaturze max 19-20 stopni i do tej pory to nie był problem ale teraz gdzy sie odkrywa to boje sie czy nie zmarznie. Jak wy sobie mamy radzicie z tym problemem? Spiworek jakis nabyć czy co?

reklama
dzis polozna poradzila mi zebym po kapieli dala malemu butle bo moze sie nie najada .obudzilismy malego o 21 wykapalismy przed 23 potem zjadl mleczko i zasnal.narazie spi spokojnie w lozeczku.mam nadzieje ze zaraz sie nie obudzi i nie bede go musiala brac znowu do malzenskiego loza:)

Do góry