reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej Rybcia właśnie miałam pytać o Ciebie bo mnie tez długo nie było, wracam i patrzę a Ciebie też brak

Hej Aniu a brak mnie teraz na BB Bydgoskim bo zaczęłam pracować i nie zawsze mam czas zajrzeć tu do was.
Ale pamiętam że mam u Cibie zaległe zaproszenie na Herbatkę i Ciacho he he.
Może jak kiedyś będe na Okolu to się spotkamy na małe ploteczki.
Bo obecnie mieszkam w Fordonie z siostrą bo tu pracuje i mam bliżej do pracy.

reklama
A ja mam od dziś tydzień urlopu i zamierzam go spędzić na lenistwie,no i mam kupę zaległych spraw. I jak Ignaś bedzie w żłobku to bede załatwiać.
Miłego dnia i zmykam po Małego

Poniedziałki są zawsze pracowite:tak:
ja np. gotuję na cały tydzień dla M, bo my z Piotrkiem wyjeżdżamy do babci do końca tygodnia:-D:-D:-D:-D:-D

o jejku, mój M na szczęście nie jest w tej kwestii wymagający, nic by nie powiedział i pewnie by jadł pizze i inne rzeczy ;-) ja lubię gotować, ale nie robie tego codziennie. Moja mama jakoś nie może tego zrozumieć ... hihi

Co powiecie na najbliższy piątek 4.07 około godz. 16:30?

pewnie bym mogła, od razu po pracy, ale Iguś by pewnie sam nie dojechał do centrum :-( także ja odpadam

właśnie byłam 2 dzień w nowej pracy i narazie jest ok :) i mam już transport z fordonu na grunwaldzką także luzik :-)

pozdrawiamy

reklama
Mi odpowiada piątek, ale może ze wględu na mamy pracujące zorganizować spotkanko w sobotę :confused: Albo w dzień powszedni, ale później. Ja powiem szczerze, że też bym później wolała, bo Oli ostatnio mi zasypia dość późno popołudniu i może się nie obudzić do 16.30.

Do góry