reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej Rybcia właśnie miałam pytać o Ciebie bo mnie tez długo nie było, wracam i patrzę a Ciebie też brak

Hej Aniu a brak mnie teraz na BB Bydgoskim bo zaczęłam pracować i nie zawsze mam czas zajrzeć tu do was.
Ale pamiętam że mam u Cibie zaległe zaproszenie na Herbatkę i Ciacho he he.
Może jak kiedyś będe na Okolu to się spotkamy na małe ploteczki.
Bo obecnie mieszkam w Fordonie z siostrą bo tu pracuje i mam bliżej do pracy.

reklama
A ja mam od dziś tydzień urlopu i zamierzam go spędzić na lenistwie,no i mam kupę zaległych spraw. I jak Ignaś bedzie w żłobku to bede załatwiać.
Miłego dnia i zmykam po Małego

Poniedziałki są zawsze pracowite:tak:
ja np. gotuję na cały tydzień dla M, bo my z Piotrkiem wyjeżdżamy do babci do końca tygodnia:-D:-D:-D:-D:-D

o jejku, mój M na szczęście nie jest w tej kwestii wymagający, nic by nie powiedział i pewnie by jadł pizze i inne rzeczy ;-) ja lubię gotować, ale nie robie tego codziennie. Moja mama jakoś nie może tego zrozumieć ... hihi

Co powiecie na najbliższy piątek 4.07 około godz. 16:30?

pewnie bym mogła, od razu po pracy, ale Iguś by pewnie sam nie dojechał do centrum :-( także ja odpadam

właśnie byłam 2 dzień w nowej pracy i narazie jest ok :) i mam już transport z fordonu na grunwaldzką także luzik :-)

pozdrawiamy

reklama
Mi odpowiada piątek, ale może ze wględu na mamy pracujące zorganizować spotkanko w sobotę :confused: Albo w dzień powszedni, ale później. Ja powiem szczerze, że też bym później wolała, bo Oli ostatnio mi zasypia dość późno popołudniu i może się nie obudzić do 16.30.

Do góry