reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Tak, Ewelino, byliśmy wczoraj w focusie, odwiedzić starych znajomych w "erze".
chciałam cie zagadnąć, ale nie wiedziałam, jak zapytać, bo nie znam Twojego imienia i zabrakło mi odwagi, ale Ignasia dobrze wypatrzyłam, własnie przez te oczy,
Ewelina, ja właśnie w taki sposób poznałam Madziarę, zobaczyłam ją w MediaMarkcie i ją zaczepiłam była jeszcze w ciąży z synkiem, a moja Oliwka była malutka jeszcze.
Co do godzin spotkania, to dla mnie najlepsze są godziny popołudniowe, tak od 16tej. W godzinach 13-16 napewno nie dam rady, bo wtedy robimy i jemy obiad.
No i muszę się z Wami podzielić naszą radością: Patryk dostał się do szkoły pierwszego wyboru - od września zaczyna naukę w Technikum Chemicznym Także moje starsze dzieci wszystkie już w szkołach średnich
Co do godzin spotkania, to dla mnie najlepsze są godziny popołudniowe, tak od 16tej. W godzinach 13-16 napewno nie dam rady, bo wtedy robimy i jemy obiad.
No i muszę się z Wami podzielić naszą radością: Patryk dostał się do szkoły pierwszego wyboru - od września zaczyna naukę w Technikum Chemicznym Także moje starsze dzieci wszystkie już w szkołach średnich
Trzeba bylo zaczepić Ignasia Ja byłam pochłonięta jego łapaniem i sie nie rozglądałam Kasiad gratulacje dla zdolnej młodzieży. A jakby która była w auchan to też proszę zaczepiać,jestem przy wejściu na salę;-) a na plakietce mam Ania;-)
Djanya, na wątku zdjęciowym pisałaś, że masz też działkę w Tuszynach i że mam się odezwać, kiedy się tam będę wybierać. No więc się wybieram będę w tę niedzielę 29 czerwca (coś między 12 a 17), jedziemy do mojego taty na imieniny, bo tam je wyprawia. Może też będziesz, to na mały spacerek z maluchami będę mogła się wyrwać W razie czego, jak wybierzesz się też w tym terminie, to wyślij mi na priva tel komórkowy, a ja Ci swój wyślę, to zgadamy się na miejscu :-)
Ostatnia edycja:
Ewelina z Bydgoszczy
Soppana, to Auchan jest juz na stałe? czy jeszcze bedziesz kiedys w Tesco?
Rybcia_21
Cześć dziewczynki trochę czasu minęło jak do was zaglądała.
Co do spotkania to też bym się na nie wybrała ale czy będę miała wolne czy na rano to dowiem się po 2 Lipca.Bo jeszcze nie mamy grafiku na lipiec zrobiony.
Co do spotkania to też bym się na nie wybrała ale czy będę miała wolne czy na rano to dowiem się po 2 Lipca.Bo jeszcze nie mamy grafiku na lipiec zrobiony.
reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
Ewelina, ja właśnie w taki sposób poznałam Madziarę, zobaczyłam ją w MediaMarkcie i ją zaczepiłam była jeszcze w ciąży z synkiem, a moja Oliwka była malutka jeszcze.
Gartki dla Ciebie za zdolne dzieci
Hej Rybcia właśnie miałam pytać o Ciebie bo mnie tez długo nie było, wracam i patrzę a Ciebie też brakCześć dziewczynki trochę czasu minęło jak do was zaglądała.
Co do spotkania to mi bardziej w tygodniu pasuje bo w weekendy jak M w domu jest to zawsze jakieś odwiedzinki wyskoczą
a godziny raczej tak do 14 - 15 ale jaki już coś ustalicie to może się dopasuje
jutro rano jedziemy na działkę moich rodziców, Mariusz będzie kład kafelki w kuchni i łazience, i wracamy chyba we wtorek, dlatego mówię Wam PA PA