reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Ewelina, ja właśnie w taki sposób poznałam Madziarę, zobaczyłam ją w MediaMarkcie i ją zaczepiłam :tak: była jeszcze w ciąży z synkiem, a moja Oliwka była malutka jeszcze.

Co do godzin spotkania, to dla mnie najlepsze są godziny popołudniowe, tak od 16tej. W godzinach 13-16 napewno nie dam rady, bo wtedy robimy i jemy obiad.

No i muszę się z Wami podzielić naszą radością: Patryk dostał się do szkoły pierwszego wyboru - od września zaczyna naukę w Technikum Chemicznym :biggrin2: Także moje starsze dzieci wszystkie już w szkołach średnich :tak:

Trzeba bylo zaczepić Ignasia:) Ja byłam pochłonięta jego łapaniem i sie nie rozglądałam:) Kasiad gratulacje dla zdolnej młodzieży. A jakby która była w auchan to też proszę zaczepiać,jestem przy wejściu na salę;-) a na plakietce mam Ania;-)

Djanya, na wątku zdjęciowym pisałaś, że masz też działkę w Tuszynach i że mam się odezwać, kiedy się tam będę wybierać. No więc się wybieram :tak: będę w tę niedzielę 29 czerwca (coś między 12 a 17), jedziemy do mojego taty na imieniny, bo tam je wyprawia. Może też będziesz, to na mały spacerek z maluchami będę mogła się wyrwać :confused: W razie czego, jak wybierzesz się też w tym terminie, to wyślij mi na priva tel komórkowy, a ja Ci swój wyślę, to zgadamy się na miejscu :-)

Ostatnia edycja:
Kasiad gratulacje dla syna.

Jak zrobimy spotkanko to już potem nie będziemy miały takich sytuacji, że nie znamy imienia :) Aczkolwiek ja przyznaje się bez bicia, że mam krótką pamięć do imion.

Cześć dziewczynki trochę czasu minęło jak do was zaglądała.
Co do spotkania to też bym się na nie wybrała ale czy będę miała wolne czy na rano to dowiem się po 2 Lipca.Bo jeszcze nie mamy grafiku na lipiec zrobiony.

reklama
Ewelina, ja właśnie w taki sposób poznałam Madziarę, zobaczyłam ją w MediaMarkcie i ją zaczepiłam :tak: była jeszcze w ciąży z synkiem, a moja Oliwka była malutka jeszcze.

Co do godzin spotkania, to dla mnie najlepsze są godziny popołudniowe, tak od 16tej. W godzinach 13-16 napewno nie dam rady, bo wtedy robimy i jemy obiad.

No i muszę się z Wami podzielić naszą radością: Patryk dostał się do szkoły pierwszego wyboru - od września zaczyna naukę w Technikum Chemicznym :biggrin2: Także moje starsze dzieci wszystkie już w szkołach średnich :tak:

Gartki dla Ciebie za zdolne dzieci :tak:

Cześć dziewczynki trochę czasu minęło jak do was zaglądała.
Co do spotkania to też bym się na nie wybrała ale czy będę miała wolne czy na rano to dowiem się po 2 Lipca.Bo jeszcze nie mamy grafiku na lipiec zrobiony.
Hej Rybcia właśnie miałam pytać o Ciebie bo mnie tez długo nie było, wracam i patrzę a Ciebie też brak

Co do spotkania to mi bardziej w tygodniu pasuje bo w weekendy jak M w domu jest to zawsze jakieś odwiedzinki wyskoczą :tak:
a godziny raczej tak do 14 - 15 ale jaki już coś ustalicie to może się dopasuje :tak:

jutro rano jedziemy na działkę moich rodziców, Mariusz będzie kład kafelki w kuchni i łazience, i wracamy chyba we wtorek, dlatego mówię Wam PA PA :sad:

Do góry