reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hejka
Zła jestem jak osa!
Do dzisiaj mieliśmy ważny przegląd auta o czym mój szanowny małżonek poinformował mnie wczoraj
:crazy:! Więc już podpadł! Dzisiaj z rana zawiozłam chłopaków i szybko pojechałam do punktu o którym mi m powiedział(to jakiś jego znajomy do którego jeździł od lat). Korki w mieście tragiczne a ja musiałam się dostać na Osową! 40 minut jechałam w jedną stronę po to, żeby wrócić do domu:wściekła/y:, bo jak to stwierdził facet muszę mieć papiery od instalacji gazowej. No więc kolejne 40 minut zapie...lania do domu po papierek. W między czasie zjechałam m, że nic nie mówił, że trzeba to wziąć:wściekła/y::crazy:! Kolejne 40 minut znowu do punktu. Sprawdzili samochód, wszystko ok, idę do szefa zapłacić a on a po co pani jechała po ten papier? Mamy wszystko w komputerze przecież:eek:! Chyba musiałam sie ostro zagotować bo słowem się już nie odezwał a gościu, który sprawdzał zaczął mnie przepraszać. Czyli niepotrzebnie pojeździłam sobie dodatkowe półtorej godziny w korkach!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Doszłam do wniosku, że w trakcie ewolucji człowieka doszło do jakiegoś podziału i ewidentnie jeden kierunek zamotał się w ewolucji mózgu!

reklama
Witam;-)

No i mamy listopad. Aż się wierzyć nie chce patrząc na termometr.
Wczoraj byliśmy na cmentarzu wieczorem u moich dziadków. Widok mnóstwa światełek nocą zapierający:tak:. Chłopcy zapalili znicze, przeszliśmy się kawałek alejkami i wróciliśmy do domu.

W piątek za to dzieciarnia się chyba nieźle obłowiła. Wyjątkowo dużo dzieciaków w tym roku biegało po domach. Mateusz też poszedł. Coś tam sobie uzbierał. Wymalowałam go swoimi cieniami na zombie i gitara, dzieciak zadowolony. Dzień wcześniej wycięliśmy dynie, które dostałam od mamy z ogrodu więc i typowo halołinowa ozdoba była. Straszne:no:... jak to wsiąka w naszą kulturę... Nie bardzo mi się to podoba, ale dziecko ma z tego frajdę, zabawę, wszędzie o tym słyszy, o tym się mówi i dla niego to raczej normalne...w sumie dlatego ulegam.

Od poniedziałku Mateusz krócej w szkole będzie. Nie mogą dogrzać budynku podstawówki i będą lekcje po 30 minut. Zupełnie mi to nie pasuje...no ale z drugiej strony lepiej tak, niż mieli by się pochorować a odbierając młodego sama czułam po dłoniach, z faktycznie tam zimno:baffled:

1 listopada dobiegał ku końcowi i od razu pierwszą reklamę widziałam o tematyce świątecznej:-D:-D:-D.

W sumie to zaczęłam rozmyślać co to w tym roku dzieciakom sprezentować. Chyba lego...nic innego mi do głowy nie przychodzi. A Wy już myślałyście nad prezentami?

tez bym ubila goscia od przegladu ....

listopad najgorszy miesiac .... ponuro zimno i ta ogolnie depresyjnie ... W Grudziądzu juz zainstalowali choinkę na rynku :D zacznie sie sajgon przedświąteczny :)
wigilia w tym roku u mnie , ale jaks jeszcze o tym nie myślę :)
o prezentach tym bardziej :p
od kilku dni zmagam sie z bólami żołądka, spac nie moge ledwo zyje ciagle na lekach .... ostatni miesiac to dla mnie jeden wielki stres i milion spraw na glowie , oby przyszły rok byl łaskawszy ...

Witam
Zasmarana:baffled:. Daniel sprzedał mi przedszkolnego wirusa. On po syropie już prawie zdrów a ja zdycham z zaciśniętym nosem. I nie to, ze mam jakiś wielki ten katar, ale uczucie zapchania przez obrzęk śluzówki mnie dobija! Krople poszły w ruch:baffled:

Aga teraz bardzo dużo osób cierpi na bóle żołądka, bo jesienią i wiosna odzywają się wrzodowe problemy. U Ciebie do tego stres...Może powinnaś to sprawdzić.

Ja nad prezentami myślę już teraz, bo ich zakup muszę sobie rozplanować na dwa miesiące. Nie dalibyśmy rady kupić wszystko w jednym miesiącu.

Agniesszka do lekarza marsz z żołądkiem/brzuchem nie ma żartów. Wiem sama przez to przeszłam i leczę się juz 2,5 roku na jelita. :no:
Krolcia ja jeszcze nie myślę o prezentach dla dzieci ale polecam z całego serca gry planszowe to super zabawa dla całej rodziny my ostatnio gramy w Sklep z grami REBEL.pl :: Zwierzak na zwierzaku - gry rpg, gry planszowe, gry karciane i inne , Sklep z grami REBEL.pl :: Qwirkle - gry rpg, gry planszowe, gry karciane i inne , Sklep z grami REBEL.pl :: Wyniki wyszukiwania - gry rpg, gry planszowe, gry karciane i inne .
Ja chce zrobić dla mamy siostry i przyjaciólki bransoletkę z kamieni. Znalazłam w internecie fajne koraliki gumki i zawieszki więc wystarczy wsiąść się do roboty,
Ja już żyję urlopem bo w przyszłym tygodniu lecimy na króciutkie wakacje:-D

Hej !

Krolcia wspolczuje akcji z przegladem.

AgnieszkaJ ja na szczescie na wigilie do tesciow a w 1 lub 2 dzien swiat moi rodzice przyjada. Ja za daleko nie chce jechac bo to jednak 2tyg przed terminem tylko

U nas niestety w tym roku bez prezentow swiatecznych. Bylismy z Ł chorzy ponad 2tygodnie. Wrocil do pracy po chorobie i po 2dniach dostal wypowiedzienie. Obecnie jest bez pracy, a my z jednej wyplaty musimy zyc, a gdzie jeszcze kompletowanie wyprawki dla malego, wizyty u lekarza i inne. Zdolowala mnie ta wiadomosc strasznie, od czwartku chodze jak zombi.

Aqulkulka to nieciekawie macie. Współczucia. A mąż ma taki zawód że łatwo znaleźć pracę czy nie? To mnie wkurza. Płacisz składki chodzisz do pracy i jak zachowujesz to stajesz się od razu pierwszym do wywalenia

reklama
Mucha tylko wiesz jak to jest dzis. Jak masz srednie to Cie skreslaja bo nie maszz wyzszego a jak masz wyzsze to Cie nie chce bo na pewno masz za duze oczekiwania. Bledne kolo

Do góry