reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

krolcia, no koniecznie przyjdź, bo u mnie z psychą też nie najlepiej.
Też mam zwariowany tydzień,. bo oprócz atrakcji podobnych do Twoich, to jeszcze mam urodziny Magdalenki, dla rodziny i dla koleżanek. Nie wiem jak mam się z wszystkim wyrobić. I nie zwariować na dodatek.

reklama
ja dzisiaj zmarzłam na kość mimo ruskiego ubioru ;( ehhh

Karola - ja dwa razy miałam podobna akcje u Sowy, wrocilam z awantura mimo iz paragonu nie zabrałam... oczywiście za pierwszym razem sie wyparli (twarda babka) a za drugim przeprosiła (zbutwiały mak w makowcu)

znacie kogos kto udziela korepetycji z matematyki ale na poziomie studenckim ??

Witam zmęczona na maksa.:baffled:

Dzień w biegu.
Pasowanie Mateusza na ucznia dzisiaj było. Nie powiem oczy się zaszkliły konkretnie:sorry2: jak te maluszki stanęły i hymn odśpiewały. I ta kredka na ramieniu...ech... To już taki duży chłopiec....

Powrót do domu, szybki obiad i szybki wypad do przedszkola na dzień otwarty u Daniela. Przy okazji pasowane były 3 latki, które dołączyły do Daniela grupy. A ponieważ w zeszłym roku maluch mi zachorował, to ciocie zgarnęły go i został pasowany razem z trzylatkami:-D . Się kurde zgrali no:-D . Także bieganie od placówki do placówki.

Kolejną nockę wczoraj zarwałam. Jestem już jak zombie. Nie dam rady tak dłużej. Dzisiaj idę wcześniej spać. Niech się wali i pali. Nie wytrzymam. Zapałki mam już w oczach od 3 godzin.
Do tego wizja weekendu znowu bez męża mnie dobiła, bo to oznacza bycie na pełnych obrotach bez przerwy znowu kolejne kilka dni.:-:)baffled:

Aga też dzisiaj trzęsłam sie jak osika. Jutro kurtka zimowa idzie w ruch. W tyłku mam co sobie będą myśleć. Zimno mi jest.
Teraz mam nauczkę, że i z cukierni nawet jeśli kupujesz ciasto do zjedzenia od razu trzeba wziąć paragon.:crazy:

Brrr chyba idzie zima :-( Byłam dzisiaj w terenie i tak mi dupka zmarzła, że chyba przywitam moją zimówkę :-)

U nas jakoś się kręci, Weronia nawet chętnie chodzi do żłoba, co mnie bardzo cieszy :-) Za to ja jestem padnięta, chodzę spać razem z nią wybija 20 i już padam na pysk :-(

Arabella a Ty co tak szybko jezdzisz :-)

Arabella a Ty co tak szybko jezdzisz :-)
Próbowałam Was dogonić ;-)

krolcia, to pomyśl sobie, że ja jeszcze oprócz tego co Ty masz, spędzam codziennie 8h w pracy. I jedno dziecko więcej. Dzisiaj usiadłam, żeby sprawdzić lekcje o 21:20. Jeszcze poprawia, a ja w tym czasie do Biedronki podjechałam. A teraz zabieram się za podłogi.

Hej!

Zdecydowanie doba za krotka,a spac trzeba...chociaz ja 3 nocka z rzedu zawalona,spac nie moge...

Dzisiaj to dopiero zimnica...a madra Kasia-zamulona-patrze na termometr i widze 6 a to 1 bylo brrrr...a ja w trampkach i jeansowce,dobrze ze mlodego zimowo ubralam...

Witam nowa mame.

Mommy zdaje sie ze jestesmy razem tez na styczniu 2015 ;-) ja tez nie z budgoszczy. Mam 35km ale dziewczyny milo mnie,przywitaly i sobie z nimi siedze ;-) z moich okolic nie ma nikogo, bo to mala wiocha ;-)

reklama
Do góry