reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

dzieki dziewczyny, te zmiany pogody chyba na mnie dzialaja...

Iza - już rzumiem, najważniejsze ze Martyna nie protestuje :)

Krolcia - heheh ja tez sobie to codziennie obiecuje:) Wczoraj o 24 stwierdzilam koniec ide spać... to jeszcze na stojaco do 1:30 ogladalam oh karol w TV :p
dzisiaj mam jeszcze troche pracy ale licze ze do 1 się położę:p

reklama
Witam dziewczynki...dłuuugo mnie nie było ale regularnie Was podczytuje jedynie weny brak zeby cos skrobnac:zawstydzona/y:

U nas wszystko ok..Kaja poszla do zerówki pierwszy raz do przedszkola a wiec na głeboką wode ale zniosla to super,w sumie w ogole sie o nia nie martwilam odważna kontaktowa z niej dziewczynka..bardziej martwilam sie o siebie hehe ale tez to dzielnie znioslam:-p

Tymek 4 klasa a wiec zaczeło sie...póki co podobaja mu sie nowe przedmioty..lubi sie uczyc mam nadzieje ze tak zostanie hehe..oprócz szkoly oczywiscie treningi jego wielkaa milosc pilka nozna:-)

Co do tycia w ciazy z Tymkiem +15 z Kaja +10 ..z Kaja do 5 miesiaca w ogole nie przybieralam na wadze ,brzuch ok 6 miesiaca mi wystrzelil tak w ogole nie bylo widac ze w ciazy jestem co mnie irytowalo bo chcialam sie chwalic brzuszkiem jak najszybciej.Tez moglabym chodzic w ciazy z Kaja czulam sie rewelacyjnie biegalam do końca..obie ciaze bez mdlosci itp.Rodzic tez bym mogla bo ja po woch CC :-p

Wy o spaniu a ja już od 30 minut w pracy:-)
Sali witamy po przerwie specjalnie nie było co nadrabiać bo ruch był niewielki.
Co do chorób to mnie przez to lato gardło męczył i to tak ze szok. Teraz biorę szczepionkę doustna i mam nadzieję że podziała. Dobra spadam pracować. Cmok

Heloo!

Aga zdrowka i ja zycze...jak dzisiaj??

Kawe spijam,starsze juz w szkole a mlodsze pozniej idzie.

Iza u nas tez tak robia w 1 i w 4 klasach ale przed 1 wrzesnia....
A ja tam spac nie musze :-p chodze pozno i wstaje czesto gesto z M o 4.20 ;-) piec godzin snu u mnie starcza...

Poza tym od piatku mega bol glowy mam...dzisiaj plecy po nocy ledwo co udalo mi sie z rykiem umyc glowe :-( czlowiek sie sypie,nie ma zartow :no:!!!!!!!!!!!

U nas jutro zebranie,bede sie dwoic hehe i reszte kasy wyssaja :no: juz mi sie odechcewa!!!!!!!!!!

Sali - dzielna mama z Ciebie ;)

Mucha - a jaka szczepionke bierzesz ?

Kasiula - ja to samo klade sie zazwyczaj kolo 1 kolo 2-3 dadu sie budzi a wstaja ok 5:30 wiec potem tylko leże :p o spaniu moge zapomnieć hehe

dzisiaj ciut lepiej, ale gardlo łapie, i nos zapchany.

My po zebraniu, 100 strzeliła dodatkowo... 4 latki i ksiazki juz maja do pracy, ciekawe co dalej bedzie.

Orientujecie sie może gdzie poza deichmanem są buty rozmiar 42/43 ? Damskie oczywiście... czasami ustrzelilam lasockiego w CCC ale już od dluggiego czasu pytam i nic nie ma ... kilka razy na lat w lumpiku znalazlam nowe buty, ale na jesień nic nie mam ...

mucha - dla dorosłych jest jakas inna dawka ? Adas ja mial w wieku ok roczku 3 razy po 10 dni ...
muszę skoczyć do tk zobaczyc (dzieki za info)

Iza - a nie ma szafek w szkole by część dobytku tam zostawić ??

Agnieszka.... szafkę opłacam od I klasy, ale zostawianie książek nie zawsze jest dobre bo jak lekcje odrobić. Oczywiście nie zawsze jest cos zadane, ale skleroza będzie większa i wiem, że zapomni zabrać jak będzie potrzeba. Mówiłam też, aby zostawiła plecak w szafce a brała tylko to co na dana lekcje potrzebne. Też niewypał, bo przerwy 5 minutowe i czasu zabranie na "ważniejsze" sprawy :-D

reklama
Hej!

Witam sie z kawa :-)...dzieci od 7.15 juz w szkole takze chwilo trwaj :-p

Aga tez mysle ze TK ;-)

O plecakach dzieci to ja juz nic nie mowie :no::wściekła/y:

Karolaaaaa haloooo......gdzie sie podziewasz???

Do góry